Zeer duidelijke informatie, levering was iets chaotischer

De site bevat zeer duidelijk informatie over wat je kan verwachten, over de plus en minpunten van elke kluis en geeft tips waar je op moet letten. De kluis zelf voldeed perfect aan de verwachtingen. De levering en de leveringstermijn waren eigenlijk het enige minpunt. De oorpsronkelijke 2 a 4 weken werden 6 weken zonder dat daarover werd gecommuniceerd. Ik kreeg wel vlot een antwoord als ik er naar vroeg. De kluis werd ook zonder afspraak bezorgd, wat niet zo handig is voor toch wel een behoorlijk zwaar stuk waar je niet even snel mee rond loopt. Over het algemeen ben ik dus zeer tevreden over mijn kluis.

• Levertijd

Alles wat je verwacht en dan nog snel ook

Perfecte levering. Kluis van heel goede kwaliteit!! Dank je wel. Dit was wat ik nodig had, 60min brandvertragend! Ook een heel snelle levering. De postbode was wat minder euforisch

Topservice

Snelle levering - mooie prijs/kwaliteit. Tevreden met het product

Pięć gwiazdek!

Wszystko odbyło się, jak należy. Tylko czas oczekiwania, w domu, na przesyłkę trochę długi - pięć godzin. Ale to, prawdopodobnie, sprawa poczty, a nie wasza. Ogólnie - zadowolony ! Gratulacje!

Prima kluis

Prima kluis: vrij zwaar van gewicht, gemakkelijk te openen te sluiten, goed ingedeeld.

• Levertijd

Top... percies hoe het moet zijn!

Besteld, betaald... de dag erna geleverd...

Super, super, super!

• Levertijd

snelle levering en duidelijke webshop

vlotte bestelling, kreeg exact wat ik nodig had.

• Levertijd

snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

Had reeds eerder een bestelling gedaan en was tevreden over hoe die bestelling was afgehandeld en over het bestelde materiaal. Daarom nogmaals een bestelling geplaatst welke op dezelfde vlotte manier is verlopen

• Levertijd

Alles was in orde - ik heb geen opmerkingen

Kluis voldoet zoals ik had verwacht

snel en punctueel geleverd

product in mooie staat

• Levertijd

Snelle levering en goed kwaliteit

• Levertijd

Te lang moeten wachten op de levering

De bestelling verliep vlot, maar omdat ik ervoor koos om te betalen per bank duurde de levering te lang, naar mijn mening. Om de een of andere reden had men mijn betaling niet opgevangen waardoor de levering maar niet gebeurde. Toen ik Kluisshop hierop wees volgde de levering wel snel.

• Levertijd

Kluis ziet er stevig en robuust uit met makkelijke programmatie van code.

Prijs/kwaliteit aan te bevelen

• Levertijd

Snelle levering en top kwaliteit

Beter als verwacht, goede beschrijving op de site

Topservice

Ik ben zeer tevreden over de aankoop. Zeer degelijke sleutelkluis, daags na bestelling reeds geleverd !

Perfecte afhandeling

Kluis beschadigd door transport. Vlugge en professionele afhandeling. Tevreden met eindresultaat

• Levertijd

Moeilijke start maar goed afgerond

Lange onvoorziene wachttijd. Die nadien correct is opgelost

• Levertijd

Correcte en zeer goede kwaliteit

Ondanks de huidige sanitaire situatie, een heel snelle levering geen twee dagen ! goede kwaliteit van het aangekochte goed. de kluisshop is een sterke aanrader voor iemand die iets zoekt in dit gamma... ik raad het iedereen aan !!

levering binnen tijdspanne

bij levering was het duidelijk zichtbaar dat er een kluis geleverd werd.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

vlotte levering van het juiste product

voldoende uitgebreid gamma, eenvoudige bestelling en vlotte levering. een oplossing voor ieders noden.

• Levertijd

Misschien de kluis leveren in neutrale verpakking.

• Levertijd

Zeer gebruiksvriendelijk webshop en snel geleverd. De kluis voldeed aan de verwachtingen

Doen wat ze beloven

Bestellen, betalen alles in klik klik. Geleverd binnen de 3 werkdagen. Geweldig