snel geleverd en precies wat ik voor ogen had

prima service

Snelle en goede service

Prima afgehandeld en snelle levering.

Prina

Netjes geholpen aan de telefoon, goede product informatie.

De communicatie van de sales is goed en duidelijk...de info op de website met actuele levertijd niet. Het op de hoogte houden van de levertijd zou beter kunnen.

AANRADER!!

voldoet precies aan mijn wensen

Top en snelle service bij bestelling en aflevering

Goed opgelost!

Levering was later, maar uiteindelijk uitstekend opgelost!

Slechte communicatie

Kluisje besteld via internet. Bestellen en betalen is makkelijk maar na 4 weken nog niets vernomen. Geen mail gehad en niet gebeld over geplande levering.

Snel en correct geleverd

Snelle levering en correct verpakt

Op tijd alles afgeleverd, helemaal prima

een snelle, professionele en prettige service.

verder geen opmerkingen

Product zoals omschreven

Snelle levering.

Precies wat ik zocht

Gewoon goed.

Gewoon goed. Snel verstuurd. Makkelijk in gebruik.

precies gekregen wat wij hadden besteld

Mooi solide kastje

Kluisje netjes geleverd volgens bestelling

Kluisje netjes geleverd volgens bestelling.

Uitstekende service

Omdat wij onze sleutel kwijt waren hebben we de hulp van Lips ingeschakeld. Niets dat lof! Keurige en vriendelijke monteur. Het duurde wel even voordat de kluis open was, maar he, het is natuurlijk wel een lips kluis. Gewoon goed en geen onverwacht hoge kosten!

Veel te duur.

Bijna 500 euro voor het openen van een kluis. De monteur kwam al met de verkeerde gegevens en was vervolgens meer dan 2,5 uur bezig. Slechte service!

Nvt

Goed maar niet compleet.

Prima brandkast maar wordt geleverd met bevestigingsmateriaal wat niet compleet is. Je moet zelf nog iets van chemische ankers kopen. Het bijgeleverde bevestigingsmateriaal is flut, deze vervangen door keibouten. Extra kosten en tijd in investeren a 20 euro. Beetje jamner.

Professioneel

Het bestelproces is eenvoudig op de overzichtelijke website. Order is direct verwerkt en binnen 2 dagen netjes afgeleverd.

Zeer vriendelijke en goede telefonische hulp bij het oplossen van een installatie probleem.

Snel geleverd, prima geïnstalleerd, prettige mensen.

Helemaal prima!

Product voldoet en levering voldeed volledig aan de verwachtingen, helemaal prima dus.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda