positief

mooi hoesje voldoet aan verwachtingen, mooie prijs.

Super snel en mooie kwaliteit

Mooi hoesje ,perfecte prijs kwaliteit.

Prettig hoesje

Fijn , mooi hoesje . ruime plek voor 3 pasjes. en het materiaal is fijn , echt leer.

Mocht meer uitleg bij zijn

Heb moeten puzzelen maar tip top

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit

Verrey

Verry God job

Keurig verpakt en mooie kwaliteit hoesje voor een goede prijs

Fijn om mijn retournering

Fijne afspraak in mijn bericht.

Snelle levering mooie kwaliteit hoesje precies zoals ik verwacht had. Jullie hebben een klant erbij

Een telefoon hoesje is voor mij ook een mode detail. En jij jullie keus genoeg.

Goed. Tevreden. Snel geleverd.

Besteld, volgende dag geleverd.

Juiste hoesje snel gevonden en werd snel geleveld

Het hoesje paste goed en voldeed aan alle wensen

Top, goede prijs kwaliteit verhouding

Super tevreden

Prima. Bestellen is makkelijk. Snel geleverd.

Het hoesje werd netjes verzorgd en op tijd geleverd...

Prima hoesje snelle bezorging

Netjes en goed

super makkelijk hoesje

mooi makkelijk gebruiksvriendelijk hoesje

In een woord TOP!!!!!

Super snelle levering, producten mooie kwaliteit. Precies zoals beschreven, ook de foto weergave.

Helaas te groot

Helaas te groot blijkt niet correct te zijn voor de s21. Toch retour kunnen sturen en centen terug netjes hoor.

Prima kwaliteit en service

Heel prettig en snel

Helemaal zoals ik verwacht had

Zeer snel ontvangen

Snelle en goede levering

Afspraak word goed nageleefd

Super snel en goedkoop

Zij leveren sneller dan wie dan ook. Al 2 keer meegemaakt, ongelofelijk. Daarbij zijn ze ook nog super goedkoop.

Een geweldige plafond ventilator

Deze plafondventilator heb ik aangeschaft omdat ik deze beter werkt dan een staande ventilator, en deze past beter bij m'n interieur! Ik ben dik tevreden!

Mooie hoesjes

En snelle levering.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.