Vlotte levering.

Communicatie prima.

Shop4hoesjes.nl maakt beloftes waar!

Mooi product ( lichtblauw telefoonhoesje) dat zoals afgesproken keurig op tijd door Post NL werd afgeleverd!

uitstekende service!

Zeer snelle levering en uitstekend product.

Perfecte snelle goede goedkope levering klasse

Gewoon snel verzorgd en netjes verpakt

Prima product

Prima product en snelle levering.

Veel keus uit mooie hoesjes

Ik ben heel tevreden en blij met mijn nieuwe telefoonhoesje, ook zeer snelle bezorging. Top!

Goede kwaliteit Vlug geleverd

Goed en snel!

Het hoesje is van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs en was al de volgende dag geleverd.

Snelle levering!

Snelle levering van een goed passend product.

Tevreden

Zeer tevreden,vlotte levering

keurig op tijd geleverd, net hoesje

keurig op tijd geleverd, net hoesje

Is prima

Hoesje werd snel geleverd ziet er mooi uit en past goed. Alleen de kleur was iets meer naar de rode kant i.p.v. bruin.

Alles naar wens verlopen

Info klopt niet

Verkeerd hoesje ontvangen

Goed van het begin tot het einde!!!

Mijn type hoesje werd pas na twee keer retourneren en telefonisch contact was alles binnen een paar dagen 3 als ik het goed heb, geregeld. Dank voor een goede service

veel keuze, mooie hoesjes en snel geleverd

veel keuze, mooie hoesjes en snel geleverd.

Heel slecht

Het product niet ontvangen. Uiteindelijk na 6 mailtjes geld terug

Snelle levering, hele leuke prijs voor een fantastisch telefoonhoesje. Heel blij mee!!

Alles goed geregeld toppie

Snelle levering, matige kwaliteit product

Super fijne customer service qua levering, snelle reactie per mail qua vragen. Helaas matige kwaliteit product: op dag 2 begon het hoesje al uit elkaar te vallen. Helaas had ik verpakkingsmateriaal al weggegooid en dus terugsturen was moeilijker. Gedoe om terug te sturen etc, besloten om het zelf te repareren tot ik een nieuwe kan kopen. Advies: huidige customer service gecombineerd met betere producten zou een top bedrijf leveren.

Top transactie

Snelle en keurige levering!! Gewoon top, niks op aan te merken.

Leuke

Mooi

Alles netjes ontvangen goede kwaliteit van het hoesje alleen de screen protector was fout maar dat kwam omdat de verkeerde had besteld

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en een prima telefoonhoesje!

Super snelle levering en mooi en stevig hoesje!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.