Content

Mooi

Snelle levering en prima product

Werkt prima de site

Uitmuntend

Had verkeerde besteld zo snel omgeruild voor de goede prima geholpen door telefoniste top

Snel en goede kwaliteit

Waanzinnig. Gastvrij en meelevend

Zo geweldig geholpen zo'n goed klantvriendelijkheid gevoel .in een woord .goed bezig

Super tevreden

Precies wat er stond, goede kwaliteit en snel geleverd. Eindelijk een combi hoesje en portemonnee!

Goed en snel

Goed en snel geleverd

bestelling was exact zoals gewenst

Mijn bestelling was er supersnel, hoewel dat niet had gehoeven, en de uitstraling, kwaliteit en uitvoering van het telefoonhoesje was helemaal goed.

Fijne shop 's.avonds besteld . De volgende dag al in huis . Prima service

Zeer goede ervaring.

Mijn bestelling zeer vlot bezorgd. Ook telefonisch contact gehad en als zeer prettig ervaren. Vlotte en juiste behandeling all over the way.

Snelle en goede levering

Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en mooi hoesje

Heel mooi hoesje

Praktisch hoesje, erg mooi. Leuk design.

Goed prijs en snel geleverd. Top!

Top!! Ok ben dik tevreden.

In eerste instantie leek het telefoonhoesje te klein te zijn en mocht ik het omruilen met een ander exemplaar. Even later bleek er een beschermhoesje aan de onderkant van de nieuwe telefoon te zitten, logisch dat het gekochte hoesje te klein leek. Hoes en screensaver zijn goed. Als de levering niet een dag te laat zou zijn geweest, zou de score 5 sterren zijn.

Super!!

Net als vorige keer: super snel mijn nieuwe hoesje voor n super prijs!! Wat wil je nog meer!

Gewoon goed

zeer goed

alles was zeer correct

zeer goede service

geen probleem met omwisseling

Super snel! Bedankt!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en kwaliteit

Het hoesje is net zoals op de afbeelding

De bestelling had ik heel snel. Keurig verpakt en ben er heel blij mee.

Gewoon goed - doen wat aangeboden wordt.

Niets aan toe te voegen

Goed hoesje, snelle levering, en prijs is goed

Product voldoet niet aan de verwachting

Vergeleken met de screenprotector die ik voorheen bij jullie heb besteld is deze van mindere kwaliteit, sluit niet aan tot de randen en lijkt wel hard plastic i.p.v. glas.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.