Prima webshop

Glazen screenprotector voor mijn Nokia 3.1 gekocht. Past perfect

Knap

Een heel mooi ontwerp, mooier dan op de foto van de webshop....

Hoesje zoeken, vinden, bestellen en de dag erna in huis

Hoesjes bestelt voor 3 verschillende telefoons. Zeer snel geleverd, dag erna in huis. Zelfs omruilen van een van de hoesjes was geen probleem. Zeer goed geholpen, fijne website.

Snel besteld en snel geleverd

Ik heb een hoesje + screenprotector gekocht voor mijn iPhone 13 pro max. Snel besteld en correct en goed verpakt geleverd.

Teleurstellend

Hoesje besteld voor xiaomi 9 lite en gekregen maar het hoesje hoort niet bij de telefoon. Op zich is de service om terug te sturen wel ok. Wel vreemd dat ik de klantenservice ervan moest overtuigen dat ik echt wel een 9 lite had terwijl het hoesje niet eens een gat had voor de koptelefoonaansluiting van de 9 lite. Verder was de dikte Van het hoesje niet goed (te dun) zodat bij het vallen van de telefoon het hoesje beschermd wordt door de telefoon ipv andersom.

Snelle levering. Top

goed hoesje

prima hoesje voor lage prijs de volgende dag in huis

Supersnelle bezorging!

Later op de avond besteld, de volgende dag in huis!

Glasplaatje past niet goed

Glasplaatje voor de iphone 13pro aan de onderkant nog een hele rant met ruimte over. Bovenkant zit wel goed

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website, levering was snel en correct. Ben zeer tevreden.

Snelle levering, gratis verzending, goede verpakking

Super snelle levering Gratis verzending Geen overbodige verpakking en past door brievenbus Product zoals op de foto's

Super service!

Het (door mij verkeerd) bestelde hoesje paste niet. Op mijn e-mail werd heel snel gereageerd en de winkel heeft een zeer klantvriendelijke oplossing geboden. Top! Bedankt nogmaals.

Geen beoordeling

Helaas is het pakket nog steeds niet bezorgd door Postnl , blijkbaar vermist of verkeerd bezorgd, dat gebeurt helaas vaak bij Postnl. Ik kan niet vol sterren voordat ik de artikelen zien!

Mooie uitvoering en goede service

Mooie hoes en super snelle perfecte levering

Keurig verpakt en snel geleverd

Vandaag besteld.morgen meteen in huis

Pakketje meteen volgende dag geleverd

Goede service!

Snelle verzending mooie kwaliteit!

WEERGALOOS!!

wat een fantastische service!

Fijne site, razendsnelle bezorging!

Fijne site, razendsnelle bezorging!

mooi product goede prijs, snelle levering!

ik ben goed geholpen om een gepaste oplossing te vinden.

Snelle levering. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Mooi hoesje van degelijk materiaal.

Snel en correct

Zoals je verwacht vandaag besteld morgen in brievenbus

Grote keus en correct uitgevoerd.

Een correcte en snelle service.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.