Het was goed en netjes bezorgd.

Pakketje is nooit geleverd.

Volgens het bedrijf moet je het maar afwachten. Want ze hebben geen track en tracé. Slechte zaak.

Prima levering en zeer tevreden over het hoesje

Niet dagenlang hoeven wachten, fijn !

Snelle klantvriendelijke klantbenadering

Direct wordt na bestelling alles per email bevestigd Direct de volgende dag geleverd Wat wil he nog meer Ook de prijs was om blij van te worden

Goede prijs latere levering dan gezegd

Ik zou mijn hoesje dinsdag 20 December ontvangen maar het werd donderdag 22 december maar dit wijt ik aan de kerstkaartdrukte

Zeer snelle levering en goed verpakt aangekomen. Goed product.

ik ben tevreden met de snelle levering

ik ben tevreden met de snelle levering

Uitzonderlijk goede service

heel vlot contact ook digitaal. prima antwoorden

Slechte kwaliteit

Hoesjes plakken niet, 1 was al kapot bij bezorging.

Top hoesje!

Is reeds de derde maal dat ik dit hoesje bestel. Mooie kleur, pockets voor betaalkaarten, nog een apart vakje voor briefgeld. Het sluit ook mooi met een magnetisch flapje... Ik gebruik het dagdagelijks...Ben tevreden

Gewoon goed

Alles verlopen zo als gezegd en verwacht gewoon goed.

Makkelijk besteld en snel binnen!

Had hoesje voor iPhone gekocht, volgende dag al Bonnen zoals beloofd! Goede kwaliteit.

Snelle levering en stevige hoesjes

Snelle levering en stevige hoesjes

Toppie

Levering was perfect verpakt en geleverd

Prima en snelle levering

Een mooi telefoonhoesje besteld, goede prijs/kwaliteit en snelle levering, Prima

Prima en snelle levering

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering voor een scherpe prijs

Snelle levering voor een scherpe prijs

Goede aankoop.

Bestelde producten naar verwachting. Voldoende keuzemogelijkheden, goede prijzen.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.