Goede kwaliteit, snelle verzending

Goede kwaliteit, snelle verzending. Echt heel blij met mijn aankoop!

Heel fijn

Fijn dat het pakketje door de brievenbus past. Je hoeft niet thuis te blijven/ zijn.

Slecht

Het hoesje past niet om da telefoon mee De lengte is te lang em de breedte te kort Ook is de camera af meting NIET correct

Keurig op tijd geleverd, goede en passende hoesjes

Ruime keus voor bijna alle merken, goede prijs verhouding en keurig en netjes verpakt.

Keurig op tijd geleverd, goede en passende hoesjes

Zeer goede kwaliteit hoesjes, snelle service.

Kwaliteit van onze telefoon hoesjes is erg goed, gebruiksvriendelijk en met een mooie prijs!

Zeer goede kwaliteit hoesjes, snelle service.

Prima telefoonhoes!

Alles perfect!

over de kwaliteit die is perfect maar de bezorging laat wat te wensen over het was een brievenbus post nou eerste dag zou ie met de post komen van 8 uur tot 18 uur geen hoesjes toen een bericht tot 22 uur in de avond maar ook niks de dag erna een bericht dat het druk was ok dat begrijp ik ook maar geen hoesjes dan de 3 e dag post geweest geen hoesjes maar om 17 uur komt er toch een postbode de hoesjes brengen ik vroeg waar komt dit vandaan oh gisteren was het druk ik kreeg niet alles mee en dit was blijven liggen dus de bezorging laat ten wensen over groeten MAT

Precies vlg afspraak

Precies vlg afspraak geleverd

Goed product en snel geleverd!

Hoesje met koord was zorgvuldig verpakt, ziet er goed uit. Het geheel voldoet aan wat ik wenste.

Het bestelde product beantwoordde volledig aan mijn verwachting.

Ih hen een telefoonhoesje besteld. De volgende dag werd het geleverd en ik ben er zeer tevreden over.

geweldig snelle service

wat beloofd wordt, gebeurt ook werkelijk. Vandaag besteld, morgen in huis!!!

Fijn hoesje

Eenvoudig mooi zwart hoesje erg blij mee snelle levering

Snel

Prima geleverd lekker vlot.

Enkel goed!

Kwaliteit, service en snel zijn de speerpunten zoals ik ze beleef. Ga zo door!

Top bezorging mooi hoesje!

Mooi hoesje, snelle bezorging. Enige is dat kleur blauw, groen bleek te zijn. Kleur wijkt dus veel af van afbeelding. Gelukkig vond onze dochter de kleur toch mooi.

Snelle levering..prijs kwaliteit prima!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.