Goede ervaring en snelle verzending, product voldoet aan de verwachtingen

Goede ervaring en snelle verzending, product voldoet aan de verwachtingen

Zeer snelle levering, mooie prijs en mooie iPad hoes.

Snel en accuraat

Duidelijk en snel bestellen en razendsnel een bevestiging

Alles verliep zeer wenselijk

Geweldig zijn te vreden

Ik ben heel blij

Bestelling is vlug geleverd en prima verpakt. Mooie hoes! Tevreden!

Vlug geleverd. Mooie hoes. Ben er blij mee!

Top prijs/kwaliteit

Snelle levering. Per abuis 2 x ipad hoes besteld en betaald. Na mailtje keurig 1 x terug gestort op mijn rekening. Ik ben een erg tevreden klant

Verkeerde maat hoes

De hoes die ik heb ontvangen is een maatje te groot. Groet P.Blom

Snelle en correcte levering Zeer tevreden klant !

Mooi tablethoesje, goede kwaliteit.

Mooi en op tijd

Goed product en op tijd

Alles naar wwens

Prima verpakt, artikel als verwacht.

Duidelijke website, simpele bestelling en prima nazorg!

Ik bestelde een hoes voor de iPad van mijn vrouw. Door een misverstand met haar bestelde ik de verkeerde hoes. De retour info ingevuld met excuses en kreeg, zonder meerkosten, dezelfde dag nog de goede hoes opgestuurd. Perfecte service!

Kei goe en mooi

Heel mooi in vlug geleverd. Hele goede service.. deze site beveel ik aan

Prima kwaliteit snelle service

Prima hoesje, geen extra inklikcover waardoor hij mooi dun blijft. Snelle levering. Top

Super vlot in huis

Past super

Positief

Verkeerde maat besteld van een hoesje besteld. Telefonisch contact gehad. Zeer behulpzaam. Het juiste formaat lag de volgende dag in de bus. Zonder bijbetaling. Top

Goede website, maar niet geheel duidelijk hoe de reader in de hoes wordt geklemd. Mooi product, goede prijs, snelle bezorging

Snelle levering, goede kwaliteit

Hoes toegekomen zoals beschreven op site. Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne 'kennismaking'-ervaring.

Snel, correct en goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Een schandaal

Ik heb niet mijn bestelling ontvangen. Nu moet ik wachten het einde van de onderzoek

Snel en goed

Mooie ipadhoes, snel geleverd, prima!

mooie hoes,snel geleverd

Ik heb een mooie ipadhoes gekocht.Staat mooi bij mijn nieuwe ipad.

Alles super rap en in orde

Nieuwe firma voor mij, ‘s avonds besteld, de volgende dag in de brievenbus, alles super in orde!

snelle levering, prima webshop

Makkelijke gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering.

Zoals je online zou willen.

Snel . produkt conform verwachting. Goede prijs

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.