Wat een geweldige service, zeker als het even misgaat met deze onhandige dame.

Ik had, per ongeluk, een verkeerde hoes besteld voor mijn e-reader. Alles deed ik mis, maar door een lieve support ben ik helemaal geholpen en ontzettend blij. Meghan top hoor!!!

Snelle levering goede kwaliteit

Het Van Gogh hoesje is van goede kwaliteit en snel geleverd.

Vlotte service

De IPadhoes voor Apple Mini 2021 ziet er goed uit.

Prijs kwaliteit super en de dag nadien geleverd

Prijs kwaliteit super en de dag nadien geleverd.

Belofte maakt schuld.

S hop4 doet wat ze beloven. Zeer tevreden over de hoes. Tot de volgende bestelling.

Precies wat we zochten

Hoes besteld

Hoes was snel binnen en voldeed aan de eisen en was van goede kwaliteit

Fijn geholpen

Ik had verkeerde maat iPad hoes besteld dus stuurde het retour en toen hebben hun meegeholpen om de goede maat te vinden. Erg fijn

tevreden

snelle levering, product voldoet

geweldig

Ik ben er heel tevreden mee

Perfect geregeld allemaal.

Vanaf de bestelling tot aan de levering is alles zeer goed verlopen. Dus dit is een aanrader.

Super cover

Als je iets van leer besteld is het uiteindelijk vaak plastic of super dun. Deze is echter wat beloofd wordt en super snel verzonden

Vlot besteld, stipt geleverd

Het nieuwe hoesje voor mijn tablet werd op de voorspelde dag via de post geleverd. De verpakking was stevig. Als een kunststof hoesje al zo goed en stevig verpakt wordt, heb ik het volle vertrouwen om ook meer fragiele items te bestellen! Het hoesje zelf voldoet volledig aan mijn verwachtingen, kortom: mijn ervaring met Shop4tablethoes.nl is zeker heel positief!

Wederom snel en goed geleverd.

Veel keus en gunstige prijzen.

Goede service.

Gemakkelijk zoeken en bestellen. Snelle levering. Goed product.

Snel en correct geleverd

De levering werd deel uitgevoerd en het hoesje voldeed aandz cefwachtingen

Geweldige service

Goed geholpen door owner Klantvriendelijk

Prima produkt, snelle levering

Prima produkt, snelle levering.

Very good

My cover is perfect

Uitstekend te woord gestaan en geadviseerd.

Snel, duidelijk en klantvriendelijk

Tof hoesje voor mijn kleindochtertje. Zeer snelle levering. Toppie

Mooie site, ruime keus, snel geleverd!

De kopregel zegt het al; PRIMA !

Snelle opvolging, mooi en stevig verpakt afgeleverd.

Positief

Accuraat en voldoet aan de verwachtingen. Prima

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.