Nette hoes, maar klopt niet geheel met omschrijving

Snelle levering. Tablethoes ziet er netjes uit. Ik mis alleen de band waarmee je toetsenbord kan vastzetten, die wel omschreven staat in de producttekst. Is jammer.

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Prima iPad hoes

Snelle levering, goede kwaliteit. Ben er helemaal blij mee.

Hoesje voor e reader vrolijk perfect passen

Wat een goede service.

Had zelf verkeerd besteld en werd telefonisch geholpen het juiste artikel te kopen.

Top service en product. Zo zeker doorgaan!

Goede duidelijke website en geweldige producten. Elders ook een product besteld van maar liefst 4x duurder. Geloof het of niet, maar product van jullie was het best.

mooie posters. vrij snel gemaakt en afgeleverd, erg tevreden.

mooie posters. vrij snel gemaakt en afgeleverd, erg tevreden.

precies wat ik verwachtte

Vragen zijn: past het hoesje? ziet het er uit als op de foto? bevalt het materiaal waarvan het is gemaakt? hoe gemakkelijk is het tijdens gebruik? Dikke acht op alle punten!

Je wordt heel goed geholpen, reageren snel op vragen

Precies zoals ik verwachte, lekker kleurtje en handig in gebruik.

Conform verwachting

Goed product, faire prijs

Makkelijke bestelwijze en snel geleverd! Product is als beschreven en voldoet prima tegen een goede prijs.

Goede kwaliteit en snelle levering

Vrijdag na 16 uur besteld en de volgende dag rond 15 uur geleverd. Maken hun belofte waar

Helder proces, goed product en snelle levering. Top!

Altijd goed

Al vaker hoesjes besteld, altijd goede service.

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Snelle levering, goede informatie op de website en prima kwaliteit/prijsverhouding

Heel goede en snelle levering

Heel goed en snelle levering

Uitstekende service

Dag erna al binnen gekregen

Alles is prima gegaan

Leuke sportief uitziende e-raederhoes

Snel en correcte levering volgens de afspraak. keurig gegaan!

Eenvoudig bestellen, snel geleverd.

Eenvoudig en snel

tablethoes voldoet volledig aan de verwachtingen

tablethoes voldoet volledig aan de verwachtingen

Goede zaak

Ik had de verkeerde hoes besteld , na 1 telefoontje en een mailtje , heb ik de goede hoes bezorgd gekregen. Nu hoop ik alleen dat de terug betaling net zo vlot gaat

Mooi hoesje en snel geleverd

Snelle levering Mooi product Niet duur

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.