leuke prijs,mooi assortiment,en snel en goed geleverd.

Zeer snelle levering . Perfecte top kwaliteit.!!

heel goed verpakt en erg snel geleverd

gemakkelijke bestel - en betaalprocedure. de volgende dag met de reguliere postbestelling geleverd door de brievenbus dus geen gedoe met bezorging. ruime keuze in I-pad hoezen.

Goeie ervaring mee en ook een prima hulplijn

Prima product. Duidelijke website. Prima informatie over snelle levering.

Netjes

ALLES PRIMA GEGAAN,EN OP TIJD BEDANKT

Prima service en kwaliteit

Ruime keuze, overzichtelijke, klantvriendelijke site, prijs/kwaliteit in orde

Prima webshop

Alles prima verlopen keurig geleverd en prima afwikkeling

Goede snelle service

Helaas had ikzelf had verkeerde product besteld maar de levering was snel en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levertijd.

perfecte levering

Rotatiehoes besteld voor ipad 2020. Goed verpakt en na enkele dagen ontvangen. Overzichtelijke website en voldoende info over de producten. Rotatiehoes past perfect en beschermd de ipad.

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon.

Helaas had ik een verkeerd hoesje besteld bij levering heb ik gelijk gebeld, en tot mijn vreugde kon het makkelijk omgeruild worden, ik was erg blij, nu is het wachten op het juiste hoesje.

Zeer slechte kwaliteit

De drukkwaliteit liet erg aan de wensen over. Ook de verhoudingen van de figuur was erg onnatuurlijk. Zonde van de uitgave

Goed product, snel geleverd

De bestelling was sneller dan verwacht

Het product is goed geleverd

Leuke hoes, past goed

Binnen één dag mijn hoesje binnen!

Perfecte hoes, prima kwaliteit.

Perfecte hoes, prima kwaliteit.

Meer dan tevreden, mede door snelle levering!

Voor het eerst besteld, prima product en snelle levering!

Tevreden

Naar wens

goed, goedkoop en snel

Zie boven

Prima ,betrouwbaar, accuraat, niets aan te verbeteren!!!!!!!!!!!!!!!

Prima ,betrouwbaar, accuraat, niets aan te verbeteren!!!!!!!!!!!!!!!

gewoon goed

Een mooi e-reader hoesje voor een goede prijs, netjes op tijd bezorgd.

Snelle en vriendelijke service

Ik had een hoes voor mijn iPad besteld. Dit bleek niet de juiste hoes te zijn voor mijn model iPad. Leonie van jullie klantenservice heeft mij heel snel en vriendelijk geholpen met het vinden van de goede hoes. Bedankt voor de goede service!

Snelle prima service.

Past perfect en voelt degelijk aan.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.