Snelle afhandeling, goede service, helemaal top.

Ik ben helemaal tevreden. Ontving eerst een hoesje dat niet paste. Kon het kosteloos retourneren. Ontving een mail waar ik de goede hoes kon vinden. En dat allemaal supersnel. Helemaal top een verdiende 10.

Snelle levering, alles ok.

Duidelijke website, snel de juiste hoes voor mijn tablet. Perfect.

Tablethoes voor I pad was niet passend. Prettige interactie over retourzending, en versturen van nieuwe hoes.

snelle levering en past perfect

Hier valt niets te verbeteren

Super!!

Fantastisch mooie e reader hoes, goede kwaliteit

Snelle levering , goede kwaliteit hoesje.

Gewoon goed

Snelle levdring, gewoon goed.

Hele goede service

Hele goede service, staat goes omschreven. Niet heel duur.

Ik waardeer de service en klantvriendelijkheid

Helaas had ik door een misverstand mijnerzijds een verkeerd artikel besteld. Ondanks dat kreeg ik een begripvolle e-mail van de klantenservice zodat ik zonder probleem het artikel kon retourneren en de betaalde kosten zal terug krijgen.

Prima hoes. Mooi design en snelle levering.

De hoes voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Goede hulp toen bleek dat ik de verkeerde soort iPad hoesjes had besteld. Advies gekregen en via een linkje de juiste hoesjes kunnen bestellen. Hoesjes teruggestuurd en de volgende dag de juiste hoesjes in huis

Uitstekend!

Goed product. Goed ingepakt. Netjes op tijd geleverd, zoals afgesproken.

alles is soepel verlopen

Geen enkele klacht.

Net als de vorige keren heel goed verzorgd

Net als de vorige keren goed verzorgd en snel in huis.

Prachtige hardcase voor ereader

Mooie uitvierung, snelle levering in goede verpakking. En dat alles voor een mooi prijsje.

Zeer goed product

Past als gegoten . Én sterke hoes .

Kan niet beter

Prima keuze die ik heb gedaan voor mijn Tablethoes Ipad 2014

Super tevreden

Ik had een verkeerde bookcase besteld. Werd supersnel op gereageerd en aangepast! Klasse.

Super blij met mijn cover voor onze Ipad

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd!

Alles prima verlopen.

Opdracht prima verlopen.

De bestelling die ik heb gedaan die is naar wens gegaan. Heel erg tevreden.

vlot en perfect !

Besteld en heel vlug ontvangen, en de hoes is perfect !

Positief

Mijn 1e ervaring positief en op tijd geleverd !

mooie stevige hoes, snelle levering.

goed product ,snelle levering.

Mooie uitvoering

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.