Prima en snelle levering.

Voor ipad 20 top Maar voor de ipad mini 2 niet,heb hoesje voor ipad 4 gekregen past niet

Perfect!

Mooi ingepakt,een mooie hoes.wel langer moeten wachten op de levering door een slecht weer periode.

Uitstekend en super snel bezorgd.

Mooi artikel zeer snel geleverd.

Snel geleverd en waar voor je geld

Juiste kwaliteit voor de juiste prijs

Uitstekende webshop

Snelle levering, uitgebreid assortiment en heel blij met mijn iPad hoes.

Bedankt

Mijn zoon is super blij met zn nieuwe Ipad hoes

Niks mis mee

Door de duidelijke en fraaie website kwam ik tot de keuze om een tablethoes en toetsenbord bij shop4 te bestellen. Levering + kwaliteit is 100% naar wens. Geen enkele klacht! Enige storende is alle input via internet welke tot je komt met allerlei mogelijke kortingen welke je bij shop4 kan krijgen. Dat geeft het gevoel dat je eigenlijk te veel betaald. Dat zou ik eerlijk gezegd dus anders doen.

Vlugge correcte bediening

Vlug besteld, vlug bediend

Bestelling en bezorging zijn prima verlopen.

Bestelling en bezorging zijn prima verlopen.

uitstekend product en snelle levering

heb bij Shop4 een hoes voor de tablet Lenovo Yoga besteld. Uitstekend product: stevig en mooi. En ondanks alle bezorgingsproblemen van dit moment was hij snel in huis.

blij mee.

Het hoesje was meteen verzonden, alleen ontving ik het 2 dagen later, maar dat kwam omdat de post het druk heeft. Maar ben er blij mee. M.v.g.

mooi aangekomen

alles is verlopen zoals beloofd

Zeer vlug geleverd en perfect model

Zeer aan te raden deze website

Eerlijke prijzen en goederen.. correcte afhandeling van de bestelling

Juiste en eerlijke omschrijving van de goederen. De klant krijgt wat men beloofd. Top

Vlot geleverd, goedkoop, prima artikel

Hoesje voor mijn nieuwe ipad 10.2 van 2020 besteld. Echt goed tov andere leveranciers. Binnen 3 dagen in huis. Ben er blij mee!

De hoes voor mijn iPad werd vlot geleverd ondanks de Corona drukte

Het is een prachtige zelfs deftige leren hoes voor mijn iPad. Hij werd vlot geleverd ondanks de Corona drukte.

Exact wat ik zocht! Vlotte levering ook :)

Ben er heel blij mee! Is exact wat ik zocht en levering liep ook heel goed

Snelle levering, produkt voldoet aan verwachting

Binnen 24 uur geleverd, ipad hoes is van goede kwaliteit en voldoet aan de verwachting.

Heel tevreden en vlug geleverd

Keurige en snelle levering

De bestelde hoes is prima. Maar het plezierigste was: ‘middags besteld en de volgende ochtend al in de brievenbus.

Precies op tijd

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.