Directe en goede levering,ook makkelijk te volgen

Snelle en goede levering Ook duidelijke bestel en aflever formulier

Al jaren goede levering en service

Goede en snelle levering

vlotte en correcte service

zie boven

Vlotte toezending, vriendelijke klantenservice, prettige afwikkeling. Helaas was de maat van mijn tablet hoes niet voorradig

Voldeed aan verwachting

Bestelde item werd een dag later dan aangegeven bezorgd maar dat kan in deze tijden niet echt verbazen. Hoes past en het keyboard werkt naar verwachting. Geen op of aanmerkingen verder

Helaas was product niet meer op voorraad

Helaas was mijn bestelde artikel niet meer op voorraad en dit hebben ze netjes afgewikkeld. Duidelijke communicatie via mail met ze gehad.

Keurige site

Gewoon super!

AAnhef zegt genoeg, geen woorden meer nodig..

Helemaal top!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering.

Snelle levering en leuk product!

Heb de e-readerhoes besteld en 2 dagen later al in huis. Zag er uit als op het plaatje.

Mooie cover voor mijn ipad. Tevreden!

Mooie cover voor mijn ipad. Tevreden!

Na kort gebruik meteen stuk

Na enkele uren gebruik was een gedeelte van de hoes al los aan het raken.

Goede voorlichting en snelle (voor zover mogelijk) levering.

Fijn

Mooie hoes en snel geleverd

Keurig snel geleverd en prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Zeer vluge service

Het was mijn eerste bestelling maar aangenaam verrast over de vlugge service

Mooie cover maar aan de grote kant

Mijn tablet pas er ruimschoots in heb een stukje verpakkings materiaal langs de onderkant moeten bij plaatsen anders valt hij er uit . Voor de rest werkt het prima (toetsenbord) Mooi vormgeving.

ruime keuze

Perfecte aflevering zoals vermeld

Geweldige service

Nieuwe iPad hoes besteld die helaas niet paste, wilde hem retourneren. Dit hoefde niet omdat hij uit de collectie ging, ik kon een andere uitzoeken voor het zelfde geld. Deze was iets duurder en shop 4 you nam deze kosten voor hun rekening. Al met al een geweldige service!

Prima , snelle levering

Goed product en heel fijn dat de afmetingen van de IPad erbij stonden

Hoesje was perfect! En snel geleverd!

Fijn dat er zo veel keus is om het juiste hoesje voor de juiste telefoon of tablet uit te kiezen. En veel goedkoper dan de winkel waar je de tablet koopt. Dik tevreden!

Makkelijk gevonden, goed product voor leuke prijs

Kon de hoes voor de KoBo e-reader makkelijk vinden, ruime keuze en makkelijk qua bestelproces. Overdag besteld en de volgende dag al binnen (gewoon met de reguliere post vanwege de geringe omvang van het pakketje).

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering zonder verzendkosten

Zeer snelle levering

Zeer tevreden; was de eerste keer

Snelle verzending en goede verpakking van het juiste en passende produkt

Zeer positief, volgende keer weer

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.