Super!!

Een zeer overzichtelijke en duidelijke website. Heel ruime keuze. Goede prijzen. Snelle levering.

Foutloos

Simpel te bestellen en foutloos geleverd. Mooi product!

Snelle levering!!!

Pakketje kwam volgende dag ook tijdens Carona. Stevige bescherming voor de tablet.

Goede ervaring

Past goed om mijn iPad Pro 11 inch. Ziet er netjes uit. De 4 sterren vanwege vertraagde levering.

Mooi en snel

Hele mooie hoes die prompt bezorgd werd en prima functioneert. Eén dingetje: het design is naar een schilderij van Vincent van Gogh (Kersenbloesem), maar dat staat niet op de website.

Tevreden ,waar voor mijn geld

Goede pas vorm van de hoes voor de i pad

Mooie hoes voor mooie prijs

Nieuwe hoes voor m'n Ipad gekocht. Wilde een mooie hoes die niet te veel kost. Ben prima geslaagd bij Shop4tablethoes.nl Mooie hoes, kleine prijs en snel geleverd!

Mooi hoesje voldeed aan mijn verwachtingen.

Kwam 2 dagen te laat aan, maar mogelijk verlaat door drukte bij postnlco

Top hoesje met toetsenbord

Snelle levering en mooi hoesje werkt goed

Verkeerde hoes, geen reactie

Mijn eigen schuld, verkeerde hoes besteld voor onze tablet. Hierover contact gezocht via chat, tot op heden geen reactie.

Prima levering

Het product is van prima kwaliteit en werd, conform de afspraak, geleverd.

Een aanrader!

Prijs - kwaliteit: zeer goed Snelle levering, helemaal volgens afspraak

Ze hebben mijn geld terug gestort en zo is alle s ok

Zeer slecht.Het hoesje paste niet want was te klein.Ik heb het terug gestuurd en heb bij de post 8,10 euro moeten betalen en heb mijn geld van jullie nog niet gehad zoals gevraagd in mijn brief. Ja zo pluimt men een mens van 83 jaar. Stort aub mijn geld terug zoals gevraagd in mijn brief.Hiervoor bij voorbaat hartelijk dank. Van Meel Jozef

Ik ben tevreden met shop4tablethoes , ik had binnen een week mijn pakketje via de brievenbus in huis. Helaas heb ik het verkeerde hoesje besteld, maar ik kan het gratis retourneren en toch nog de goede bestellen. Ik vind het wel vreemd dat dit zelfde hoesje met dezelfde print in een iets kleinere maat bijna 3x zo duur is. Dat snap ik niet.

Snel geleverd. Goed product.

Goed hoesje voor zachte prijs

Prima pasvorm

Zeer goede ervaring met het product

Zeer veel keuze op de webshop

Snel en goed.

Op zondagavond besteld en op donderdag ontvangen. De post had wat moeite met bezorgen, maar de hoes naar volle tevredenheid ontvangen. Bedankt en tot een volgende keer.

Precies dat gekregen wat ik besteld heb. Zeer tevreden

Duidelijke website. Goede omschrijving van de producten. Snelle levering

Snel geleverd en goedkoper dan andere

Mooie hoes

Mooie tablethoes en snelle levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Prima product voor een mooie prijs

nee we zijn niet tevreden,want we hebben nog niks binnen

Het is 30 december 2020 besteld

Snel en goed geleverd

Duidelijke site en snel en netjes geleverd. Echt een aanrader.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.