Snelle levering en kwalitatief product

Ik heb 's avonds een hoesje voor mijn kobo e-reader besteld en de volgende middag is het al toegekomen. Het product is ook precies zoals beschreven dus ik ben tevreden!

Handige, mooie hoes

Ben erg tevreden met deze hoes. Hij is plooibaar in meerdere standen en staat stevig. Snelle levering bovendien.

Nog niets ontvangen

Helaas nog niets ontvangen. Dus geen mening

Geweldige service. Mijn 1e bestelling was goed niet omdat de afmeting niet klopte. De 2e bestelling ook weer binnen 1 dag was wel goed. Ik ben goed geholpen Petje af voor de medewerkster.

Nog niet goed

Nog niet tevreden, want de. hoes past niet Wel tevreden over de verzending. I stuur de hoes retour, hopende dat jullie de goede sturen De hoes moet zijn voor een lenovo M10 plus B. V. D. Jantine van het Hof

Super tevreden van hoesje met klavier voor onze Samsung tablet.

Zeer mooie goudkleurige hoes. Bluetooth-klavier functioneert perfect. Ook praktisch dat klavier met magneet werkt. Zo kan je de tablet in de hoes ook perfect gebruiken zonder klavier wanneer nodig.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Enkele dagen te late bezorging door de problemen met de corona drukte, maar snelle beantwoording van mijn mail.

Heb mijn produkt nog niet ontvangen na 4 dagen

Produkt na 4 dagen nog niet ontvangen

Heb nog niets ontvangen!

Heb nog niets ontvangen!

levering prima, kwaliteit product ver onder de maat, na service weer prima

de levering was snel ondanks corona perikelen. Maar het IPad hoesje/cover valt steeds van de Ipad af. De magneet is veel te zwak. Jammer. Maar gelukkig nam de verkoper contact op en zorgde er voor dat het aankoopbedrag binnen een dag weer werd terug gestort.

Niet ontvangen

Wij zouden het de 29e ontvangen. Nu is het de 2e en hebben we nog steeda niks.

Netjes afgehandeld, alleen levertijd van 3 dagen. Niet jullie schuld

Super! Ik had een fout gemaakt met bestellen!! Maar ik kon zonder problemen mijn product omruilen!!

Perfecte service

Na (mijn) foute bestelling onmiddellijk omgeruild door shop4...

Snelll,correcte levering afwachgen of de retour ook nog goed verloopt

Mijn ervaring was tot nu toe zeer goed met dit bedrijf, snelle en correcte levering. Een hoes voor de ipad was te groot en is nu in retour verstuurd. Correcte documenten onmiddelijk ontvangen. Wacht nu op de terugbetaling. Indien dit correct verloopt plaats ik zeker al een volgende bestelling.

Zending was prima verpakt

Mooi

Voor die prijs ziet er prima uit.

Mijn bestelling kwam een week later, maar dat was omdat het bij de post later werd ivm oud en nieuwjaar.

Voldoet aan mijn verwachting

Erg mooi hoesje , goede kwaliteit.

uiterst tevreden met de Shop4 Tablethoes

heel fijne en zeer snelle levering. Heel veilige verpakking. Alles TOP. Wil Shop4 zeker zeer hoog aanbevelen aan iedereen

Mooie hoes, snel geleverd.

Zie titel.

Mooie hoes, maar accu loopt leeg

Prachtig hoesje voor een nette prijs! Nadeel: de ipad schakelt niet uit bij het sluiten (het beeldscherm blijft aan). Je moet dus niet vergeten om de ipad in slaapfunctie te zetten voor je de hoes sluit, anders loopt je accu leeg.

Makkelijke site, snelle levering. S'avonds besteld, volgende dag in huis.

Topproduct

Zelfde look dan mijn vorig ipadhoes maar voor de helft van de prijs. Kwaliteit even goed.

Prima product en snelle levering!

Ik ben erg tevreden over het nieuwe hoesje voor mijn e-reader. Na het uitkiezen en bestellen kwam het product een dag later al. Top!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.