Helemaal goed

Bestelling geheel volgens verwachting geleverd en voldoet geheel aan de verwachtingen. De verwachtingen dus geheel waargemaakt! (wel veel verwachtingen.....)

Savonds besteld smorgens in huis supersnelle service

Prima product en geheel naar verwachting.

Het product voldoet helemaal aan mijn verwachting alleen de levertijd van de volgende dag in je brievenbus duurde 3 dagen maar dat zal wel door de oudejaarsbestellingen komen.

goed en snel

ruim assortement, snel geleverd

Super afgehandeld.

Niet alleen de bestelling maar ook de retourzending waren uitstekend geregeld.

Snelle correcte levering

Het is een mooi hoesje, past perfect.. de levering was snel en correct.

Mooie hoesje voor iPad air 2020

Was op zoek naar een hoesje voor mijn splinternieuwe iPad air. Opeens eentje tegengekomen op shop4tablethoes.nl Echt een mooie hoes en van goede kwaliteit.

Top product

Hoes voor IPad ziet er beter uit dan ik had verwacht. Is stevig, leuke print.

Snel geleverd mooi product

Deze wel de andere niet

Factuurnummer: SFE626302 die ik besteld heb op 28-12-2020 heb ik nog steeds niet ontvangen, dit ben ik niet van jullie gewend vandaar de 6 anders een 10. Het was bedoeld als kadootje.

Nog steeds niet ontvangen

Ik heb de hoes nog steeds niet ontvangen! Stuur me dan ook geen standaard e-mail! Zeer irritant!

Uitstekend!

Uitstekend!

Prima webshop

Hele fijne ervaring! Savonds besteld en de volgende dag via DHL geleverd. Hierin werd er duidelijk gecommuniceerd over het proces van leveren. Product voldeed volledig aan onze verwachtingen en was netjes verpakt.

Snelle levering van product.

Correct geleverd. Hoes past perfect.

Goede levering en tevreden met product.

Makkelijk besteld

Overzichtelijk aanbod, makkelijk besteld.

Snel besteld

Makkelijk uitzoeken en snel besteld.

info op bol was niet goed, maar nazorg des te beter

De uitgezochte hoes vermelde het typenummer van de iPad, helaas hij bleek niet te passen. Teruggestuurd en daarop kwam uiterst vriendelijk bericht met uitleg en hulp. Type doorgegeven, keurige link met overzicht van geschikte hoesjes. Ik zal volgende keer zeker weer bij deze leverancier bestellen.

contact en verpakking perfect afwerking van post is wat minder ruim tweedagen op gewacht

jammer dat het product niet past, van breedtes goed van lengte tekort wachten op de post is om deze tijd altijd een probleem zitten al 3 weken te wachtte op een pakje uit Oostenrijk dat probleem licht bij post nl

Geheel naar verwachtingen geleverd

Nadere beschrijving is overbodig

Mijn ervaring kan ik nog mededelen, want er is nog niks bezorgd

Helaas kan ik nog geen mening geven, want de bestelling is nog niet bezorgd.

Na een foutieve bestelling werd na contact op twee dagen de omwisseling al geleverd. Service met Hoofdletter.

precies wat ik er van verwacht

precies wat ik er van verwacht

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.