Mooie hoesje en snelle levering

Snelle behandeling, prima materiaal, professioneel.

Snelle, beleefde behandeling. De bestelde hoes is precies wat hij moet zijn, passend en handig.

Stevig

Stevige tablethoes. Zo stevig dat de tablet er nét aan in past. Mij lukte het niet maar m’n man wel. Niet super mooi afgewerkt maar voor kinderhanden perfect!

Buspakje was een dag later, mogelijk ivm kerstdrukte. De hoes was goed verpakt. De case zelf ziet er mooi uit en zit goed om mijn iPad Air 2020. Enige nadeel is dat de pen er niet in zit maar nog steeds onbeschermd langs de rand zit.

Supersnel!

Ik had een hoes voor mijn tablet besteld en helaas niet de goede besteld. Na aanmelding van de retourzending kreeg ik de dag erna de goede binnen. Helemaal tevreden!

Goed bereikbaar snel geholpen

Altijd behulpzaam

Mooie tablethoes voor een mooi prijsje en snel en netjes geleverd.

Goed product, hele snelle verzending

Goed product hele snelle verzending Goede prijs kwaliteit verhouding

Alles ok

Alles ok,vlot verlopen

Kwaliteit voor de juiste prijs

Cover ipad in deze drukke tijd toch tijdig en netjes verpakt ontvangen. Top

Levering duurde 5 dagen ipv volgende dag zoals beloofd.

Levering duurde veel te lang. Op klacht daarover is wel adequaat gereageerd.

de bestelling is nog niet binnen

Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie de hoes voor e-reader besteld en het is nog binnen. Ook heb ik het betaald.

Klant- en servicegericht!

De bestelde hoes was niet goed voor mijn iPad. Toen ik de retourzending aanmeldde kreeg ik een bericht van de klantenservice met de vraag welke iPad ik had om vervolgens de juiste hoes toe te kunnen sturen. Dat is pas service! Zij blij en ik blij!

Snelle reactie na verkeerd gedane bestelling

Het was telefonisch zo geregeld

levering gaat snel ( als post.nl meewerkt)

snelle reaktie op e.mail levering prima mits post.nl meewerkt ( dat het wat langer duurde komt mede door de drukte bij post.nl) verder tevreden over de shop / website , ga zo door !!!.

Snelle levering van een tablethoes

Levering was snel, iPad past helaas niet goed strak in de hoes.

Prima verzorgd

Wel een paar dagen moeten wachten, maar aangezien het december is, was dit normaal. Goed verzorgd en in prima staat

ondanks drukte post.nl nog redelijk op tijd bezorgd

goede kwaliteit ipad cocerhoes binnen gehad

Mooie kwaliteit hoes , snelle levering

Goede site. Goed product en snelle levering

geweldig!

super snelle levering en een mooi hoesje!

prima kwaliteit-prijs verhouding.

prima kwaliteit-prijs verhouding.

Zeer mooie hoes en praktisch

Snelle bezorging

Heel tevreden

Het hoesje voldeed aan mijn wens. Heel snelle en correcte service en levering!

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service. Goede informatie.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.