Goed contact

De hoes zou de volgende dag in de brievenbus liggen, maar heb er twee dagen op moeten wachten, maar komt door de sinterklaas drukte , dat hadden ze dan kunnen vermelden

geweldig

goed verpakt en snel afgehandeld

Boven verwachting goed geholpen

Ik had het verkeerde artikel besteld en het ruilen was snel geregeld. Ik kreeg het nieuwe product al opgestuurd. Echt top service!

was een snelle levering en de hoes zag er leuk uit

Super service

Snelle reactie op mail

Snel en eerlijk

Ik had een tablethoesje op vrijdag besteld, deze zou de volgende dag, op zaterdag dus, bezorgd worden. Ik kreeg echter een mail van shop4tablethoes.nl dat wegens drukte bij post.nl (black friday) de levering wat langer zou kunnen duren. Prima de klant op de hoogte gehouden! Verder een duidelijke website, concurrerende prijzen en een vlot bestel- en betaalproces.

Mooi

Uitstekende service

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd .

Iets te laat bezorgt verder wel goed.

Geen opmerking zie boven.

Product en levering was perfect

Product binnen 1 dag in huis en dat in deze drukke tijden.

snelle levering!

volgende dag al in huis, stevige Ipad hoes, zag er goed uit! Mijn dochter was superblij!

Snel geleverd.

Ruime keus n snel geleverd. Goede prijs ook.

Correcte afhandeling

Snel geleverd en kwaliteit voor redelijke prijs

Razendsnel bestelling in huis!

Net voor 23.00 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis! Super.

Zoals beloofd.

Voor mij geen Ali hoezen meer!

Voldoet aan de beschrijving, zelfs de kleur is perfect.

Fijne webshop doet wat ze beloven.

Super snel en goed

goede snelle service

snelle service

ipadhoes keurig afgeleverd volgens afspraak

Prima afhandeling, netjes verpakt!

Prima product

Hoesje ziet er goed uit de kleur is zo als op de website en een zeer vlotte levering

Snelle levering prima tablethoes.

Mooie tablethoes

Mooi product, snel bezorgd

Ik heb een prachtig 'van Gogh' hoesje voor mij Lenovo tablet gekocht, dat zowel mooi is als stevig aanvoelt.

Uitstekende service

Bestelling is snel geleverd en voldeed precies aan de verwachting.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.