Snelle levering tegen goede prijs.

Product eenvoudig gevonden en was binnen 2 dagen geleverd.

Inderdaad, volgende dag geleverd

Product precies zoals omschreven in de advertentie

Snelle levering en goed product dat aan mijn verwachtingen voldoet

Prachtige tablethoes

Snel geleverd, scherpe prijs.

Mooi en degelijke kwaliteit

Vlotte boeking, product zoals omschreven en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle verzending

Aankoop Samsung Galaxy Tabhoes A7 Lite

Zeer snelle levering. De hoes is korrect en juist als medegedeeld op de site , alsook voor een heel gunstige prijs.

Lage prijs en toch gratis en snel geleverd

Geweldige service

Had een cover voor mijn tab s7fe besteld, maar in mijn haast een gewone s 7, en dus te klein. Geen probleem, er werd dezelfde dag een andere gestuurd voor mijn tablet. Geen kosten, helemaal niets. Snelle en uitstekende service

Zit als gegoten.

Hij zit als gegoten alleen jammer dat hij niet schakelt tussen aan en uit. Zit waarschijnlijk in in de iPad 5?

Mooie hoes en snelle levering

Levering was erg snel en de hoes is zoals verwacht! Erg blij mee!

Zelfs na een verkeerde keuze,supergeholpen

We hadden een verkeerde maat opgegeven en dus een retour aangevraagd.Deze werd vlot opgevolgd en behandeld . Bedankt

Top! Precies goed.

Tevreden over product en levertijd.

Mooie hoes

Hele mooie iPad hoes

Snel geleverd en lijkt prima

Eerste indruk is prima.

Wauw

Wauw ik had niet verwacht dat dit zo goed zou werken, Die van apple zelf zijn natuurlijk wat duurder en had niet verwacht voor deze prijs dat het zo goed werkt. Heel blij mee!!!

Perfect!

Snel geleverd, artikel precies wat ik had verwacht en niet duur.

Ik heb alleen de verkeerde grootte besteld

Prima iPad hoes

Hoes is prima, werd in 4 dagen gezorgd, (kerstdagen zaten ertussen) en kreeg keurig een e-mail met wanneer het bezorgd werd.

goed product, snel verzonden en prima service

2 mapjes voor e-reader gekocht. Website geeft goede informatie, ik werd uitstekend geïnformeerd over proces/verzending en het was ook snel binnen (via brievenbus). De mapjes zeijn zoals beloofd: prima dus.

Snel en kwaliteit

Ik vind dat heel snel ia verstuurd en ontvangen. Daarnaast hele mooi hoes vqn goede kwaliteit. Dank shop4

very fast shipping

Quqlity seems to be good, I did not use it yet, packaging was great, Shipping very fast.

Mooi hoesje

Ik zocht een hoesje voor mijn pocket book. En bij deze shop was ie goedkoopste. Snel bezorgd en ziet er prima uit, stevig ook. Tot nu toe tevreden

Zeer goed.

Snelle levering. De volgende dag. Geen verzendkosten. Prima.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.