Oké

Fijne hoes, die goed te gebruiken is.

Heel tevreden.

Snelle levering.

Prima.

Besteld, 2 dagen later in huis. Lekker snel

Goed hoesje, snel geleverd

Prima ervaring, duidelijke website en snelle levering. Hoesje is van goede kwaliteit, ben er blij mee.

Goede service en afhandeling

Nvt

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Ik heb hier al eerder een bookcover besteld voor mijn tablet en heb er ruim 2.5 jaar mee gedaan. Voor een bookcover elders betaal je toch veel meer. Dus kwaliteit voor een heel redelijke prijs.

Gewoon goed

Gewoon goed

Top Bedrijf

Ik had een hoesje besteld voor mijn e-reader echter die was te groot. Direct teruggestuurd en 2 dagen later ontving de juiste. Het gemak van telefonisch contact is weer bewezen. Na overleg wist men welke ik moest hebben. Geweldige service.

Snel en goed.

Snel geleverd en goed kontakt toen ik telefonisch advies vroeg betreffende een 2e hoes waar ik bepaalde eigenschappen aan wilde hebben. Hoes de volgende dag keurig afgeleverd in de brievenbus.

Mooi hoesje voor weinig geld en snel geleverd

Goed en efficiënt zaken mij gedaan

Kleur op site niet helemaal zoals verwacht. Ruiling prima gegaan.

Prima gedaan

Jullie gaven alleen aan dag het pakje op dinsdag bezorgd zou worden, maar dat werd woensdag

Bestelling keurig ontvangen.

Vanaf het zoeken op internetsite fijne ervaring vanwege zeer duidelijke en goede site. Ook de bezorging ging vlot en correct.

Hoesje viel tegen

Hoesje voor de Galaxy tablet S6 Lite viel tegen Tablet viel steeds om omdat het hoesje het gewicht niet aankon. Het hoesje was goedkoop en goedkoop was in dit geval duurkoop. Verzending was overigens supersnel.

Product zag er precies zo uit als op de foto

mooi, degelijk en snel geleverd

Hele goede ervaring

Heb het terug gestuurd , hoes was te klei Heb inmiddels een goede gekocht bij een appel winkel Vriendelijke gr Marian van Bruchem

Retouraanvraag

Het is nu de 3e dag en wacht nog steeds op mijn retourlabel

Goed en snel

Voor mijn oude iPad toch nog een mooie hoes gevonden. De volgende dag al in huis!

Top , besteld dag later in de bus !

Gewoon zoals het hoort ! What You see is What you get … perfect

L

Perfect!

Bestelling supersnel geleverd. Product voldeed helemaal aan de verwachting en de prijs was een meevaller!

Ipad hoes is perfect Snel geleverd

Snelle levering.

Mijn artikelen paste niet, maar ligt aan mijzelf. Teruggestuurd en het bedrag stond ook weer op tijd op mijn rekening.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.