Goede service en betrouwbaar super

Goede service en snelle levering

heel goed

geen opmerkingen

Goede telefonische raadgeving ivm. keuze en snelle levering.

Houtkliever nog niet gebruikt, verrast door de snelle levering.

Is goed te doen word niet moe van het kloven.

Heerlijke rustige machine,pakt alle stronken met gemak,levertijd na een dag had ik hem al.

Snelle reactie op een vraag en snelle levering!

Alles precies volgens afspraak.

Top. Het bestelde snel binnen. Alles liep prima.

Prima service snelle levering

het werkt zoals verwacht

zowiezo veiliger dan een bijl of een kliefbeitel en een voorhamer

Handig in gebruik en krachtig voor het zwaardere werk.

Degelijk toestel, prettig om mee te werken. Enkel de instelling terugloop van het kliefmes mocht wat stabieler.

Deglijke aankoop 'Klover 8-XTR', doet wat het moet doen.

Positieve ervaring, zowel qua aankoop 'Klover 8-XTR' als de vlotte afhandeling en levering. Aanrader !

Kloofmachine doet het prima

De kloofmachine doet het prima. Kloven is veilig. Bediening met 2 armen is soms niet te doen als je geen lange armen hebt. Jammer vind ik dat bij de omschrijving op de website niet staat vermeld dat je de machine daarna stofvrij moet maken met perslucht.

Snelle levering voor goed product

Product zoals omschreven en werkt prima

Top product

Heel eenvoudig in gebruik. Zelfs mijn vrouw kan ermee werken. En daar ging het me om. Lekker met vrienden in de mencave blijven zitten Doooiiii

Prima verzorgd en bezorgd!

Van bestellen tot levering klopt alles

Zie hierboven

Werkt super goed!!!

Werkt echt boven verwachting goed.

Ik was op zoek naar een goedkoop alternatief van de kloofmachine, maar niet een hakbijl. Dat is dit geworden en het werkt echt fantastisch. Het is een zwaar ding maar je zet het neer en hakt zo een blok doormidden.

mooi op tijd geleverd en alles volgens afspraak

Besteld en andere dag thuis gebracht. Super houtklover erg blij mee ook mijn rug.

werkt niet

Geen handleiding, waardoor ik het apparaat mogelijk fout gebruik.

Moet het eerste blok hout nog tegenkomen die hij niet kan splijten

De Gude GHS 500/8TE Perfecte machine. Boven verwachting qua druk/splijtkracht.

Snelle levering. Alles goed en veilig verpakt. De machine voldoet zeker aan onze wensen. Alsook de hoes is ruim genoeg en sterk om de machine volledig af te dekken.

prima klover voor n mooie prijs

snel geleverd en goede gebruiksaanwijzing

Prima produkt en goede afhandeling

Handige mand voor hout klover was niet op voorraad, maar daarover keurig en adequaat gecommuniceerd. Zowel hout klover als mand na 2 weken in prima staat ontvangen en erg tevreden mee

Weert 78 4

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl