Prima, doen wat ze afspreken

Alles gelopen volgens afspraak, product nog niet gebruikt maar ziet er goed uit

niets op aan te merken

snelle levering, duidelijke montage-instructie en gebruiksaanwijzing, snelle reactie via mail en telefoon na melding klein probleempje

Heldere website, bestelde artikel eerder dan afgesproken tijdstip geleverd

Eigenlijk weinig toe te voegen aan eerdere beschrijving in één zin. Blij dat ik dit product kon vinden op internet. Levering conform afspraak maar zelfs dag eerder. Top!

Prima leverancier

Prima site, prima koop, prima leverantie, dus helemaal tevreden met de aankoop bij houtklover.org!

Super!!

Goede en snelle service. Ander apparaat geleverd gekregen, ondat andere niet eerder was te leveren. Net zo goed en ook kwalitatief een zeer goede en snelle machine. Top bedrijf!

Prima Service!!!

Toen ik wilde bestellen, lag een deel van de website eruit. Dit werd adequaat opgepakt. Levering was precies volgens afspraak en de houtklover werkt perfect. Wat wil ik nog meer :)!

Datum levering, verpakking artikel en functioneren van het gekochte artikel waren zoals beloofd.

Buitengewoon positief

Goed geprijsd, prima service.

Via internet producten gezocht en hier voordelig gevonden. Bij telefonisch contact ook mogelijkheden om levering netjes te regelen.

Degelijk apparaat

Bestellen gaat makkelijk, snelle levering op geïnformeerde tijd. Keurig verpakt op een pallet bij het huis afgeleverd. Apparaat is als het in elkaar gezet is wel heel groot en zwaar (65kg), dus met 2 man tillen. De e-mail met gebruiksaanwijzing is niet zo goed voor toekomstig onderhoud. Ik heb een afdruk gemaakt maar dat zijn wel 33 blz. Beter een boekje met alle gegevens en iets betere tekeningen. Apparaat maakt zwaar werk heel gemakkelijk.

Niets op aan te merken!

Producten zoals gepresenteerd en snel geleverd

Prima service en conform verwachting

Geen klagen

Berichtgeving status levering perfect !

MATERIAAL WAS CONFORM MAAR 4 DAGEN TE LAAT GELEVERD

De leveringsbeloften werden niet nagekomen. Geen verwittiging via mail, pas definitieve levering na 3 keer zelf contact op te nemen met transporteur. Ook de beoordelingsfiche kreeg ik 4 dagen voor de uiteindelijke levering

Klover werkt perfect

Bezorging kon iets beter, was te laat maar wel op de aangegeven dag geleverd.

Nog maar beperkt gebruik, houtklover voldoet aan mijn verwachtingen

Mbv instructiefilmpje en schriftelijke instructie ging in elkaar zetten vlot.

De klover8 was een goede investering.

De machine is, volgens wat ik er tot nu toe op de eerste week na levering mee gedaan heb dat wat ik nodig had. Een minpuntje is echter dat de levering niet verlopen is zoals afgesproken. In plaats van de vrijdag ( dag verlof genomen) is de machine pas de maandagnamiddag geleverd. Er is pas communicatie geweest na 15.30h, als ik zelf ben beginnen bellen naar houtklover. Jammer van mijn dag verlof. Het monteren van de machine ging vrij vlot, het werken met de machine gaf meer dan voldoening.

Zeer goede ervaring mits enkele aandachtspunten

Op tijd verwittigd wanneer men levert, maar was beloofd dat de dag van levering nog een mail werd verstuurd omstreeks hoe laat maar niet gekregen. Heb geprobeerd contact op te nemen via telefoon met het Belgisch nummer, helaas steeds verhinderd. Het Nederlandse was niet juist. Dus heel de dag wachten, om 17h wanneer de hoop opgegeven was kwam de levering eraan. De persoon heeft alles netjes en beleefd op de plaats die aangeduid werd gezet. ( TOP SERVICE van de voerder ) Het toestel werkt zoals het moet.

Prima verzorgd en volgens afspraak geleverd

Uitmuntend,

Prima site en duidelijk omschreven

De levering was iets later maar dit is duidelijk door gegeven dus goed gedaan!

Prima, snelle levering

Bestelproces eenvoudig. Tijdsindicatie over aflevering

Snel en goed

Prima produkt, snelle levering.

Alles snel en goed afgehandeld.

Snelle levering en klover doet het zoals beloofd

De logmatic is een prima houtklover. Bij grote blokken hout gewoon van de buitenkant naar de binnenkant werken en niet ineens verwachten dat je een eikenblok met een doorsnede van 30 centimeter doormidden kunt kloven. Voor aanschaf goed naar de diverse filmpjes kijken dan zie je exact wat je van de logmatic kunt verwachten.

Perfect zo'n klover, nog leuk werk ook.

Snel geleverd, vriendelijke chauffeur van Transmission. Klover doet wat ie moet doen, voor een goeie prijs. Zullen we veel plezier aan beleven.

Snel geleverd, helaas niet de kwaliteit die ik verwachte

De logomatic houtklover klover deed niet wat ik op grond van de reviews/website informatie mocht verwachten. Vele herhaalde handelingen zijn nodig om uiteindelijk het houtblok gekloofd te krijgen. Weliswaar geen probleem voor mijn rug maar wel een extreme belasting van schouder en arm om dit lang vol te houden. Niets revolutionairs, zoals de website vermeld. Retournering is op eigen kosten. Niet echt een houding van het bedrijf dat het product zal bevallen en er derhalve geen reden zal zijn voor de klant om af te zien van de koop.

Weert 78 4

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl