houtkliever werkt gewoon niet

Ik klief al decennia hout meteen kliefhamer. Probeerde jullie systeem op een recent stuk hout met kleine diameter en op hout vorig jaar omgezaagd. Ipv minder inspanning is er meer inspanning nodig. Kortom rommel

Heel krachtige machine zeker voor zijn lage prijs

Ik heb er mee gewerkt een ganse dag en kliever werkt zeer goed. Hij is zeer krachtig..8 ton is zeker meer dan voldoende. Een kleine opmerking..de regelmoer om de hoogte in te stellen heb ik wel vervangen door een moer ...de plastiek regelvijs kwam telkens los.

OK

OK

Perfecte levering

Toestel is veilig en exact zoals beschreven. Een aanrader.

Zeer correct en goed afgeleverd. Dank u.

Ik ben zeer tevreden over de correcte aflevering van de houtkliever. Hij is ondertussen al eens gebruikt en alles verliep goed Dank u

Goed product, snel geleverd!

Snelle levering van een kwaliteitsvolle kliefmachine

Zeer goede aankoop, onverslaagbaar voor deze prijs.

Ik heb de kliever nu een paar uur zonder enig probleem kunnen gebuiken. Doet wat het moet doen. Ik was wel enigzinds ongerust bij de levering (pallet stuk, karton onderaan helemaal doordenkt met olie), maar zonder reden - alles bleek in orde.

Zeer positieve ervaring tot mijn tevredenheid: het toestel werkt snel en efficiënt

Ik heb de kliever 8 XTR ondertussen gedurende circa 8 uur gebruikt voor droog hout en ben uitermate tevreden. Heb ook eenmalig een natte dennenhout stam doormeter 25 cm met een 4-tal knoesten probleemloos kunnen splitten.

Super service

Snel afhandeling en alles correct zoals vermeld op site.

Perfecte levering !

tevreden

zeer tevreden van machine

prima machine

prima machine maar na 1 week nog geen antwoord over de verlegging van de btw

Uitstekend toestel, goede service

Beste prijs, degelijk toestel, vlotte communicatie en levering.

Top.

Snelle levering en goed product.

Ze helpen je heel goed

Ze helpen je heel goed , bedankt .

Alles zoals het hoort … en meer

Correcte levering. Kliever is van zeer goede kwaliteit en de service is top.

Ok

Houtkliever is sterk voor een mijn werk die ik doe!

Positief

Het werkt goed. Het handvat was reeds na een uur verschoven . Dit kan beter vb iets zoals een handvat van een fietsstuur... Verder alles prima.

correcte levering, kwalitatief materiaal

alles ok

hele goeie machine

hele goeie machine

Stipt en correcte levering.

Stipt en correcte levering

net wat ik wilde

snelle levering kliever werkt zeer goed

Perfect!

Het toestel is geleverd zoals voorzien. Een beetje zoeken in de handleiding maar in combinatie met het internet filmpje ok! Krachtige machine, splijt alsof het niks is. 100% tevreden!

Tevreden,goede machine

Communicatie ivm met exacte leveringsdatum kan beter. De kliefmachine beantwoordt aan mijn verwachting. Goede kwaliteit.

Zeer goede machienen werkt perfect

Weert 78

6231SB Meerssen

+31 (0) 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl