Een goede werkende houtklover

Jammer dat het niet bezorgt kon worden bij mijn huis door een te grote vrachtwagen Het in elkaar zetten is makkelijk en de video maakt het duidelijk De zijtafels zijn niet sterk genoeg en nu verbogen zonder te zwaar te belasten dit zou duidelijker in de omschrijving moeten staan erg jammer want ze zijn erg handig voor bril handschoenen etc

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8-XTR

Goede houtklover. Snel en correct geleverd.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

Goede info

Goede informatie op de website om de juiste keuze te maken. Op de van tevoren verzochte dag keurig afgeleverd. Nog niet mee gewerkt maar ziet er zeer degelijk uit.

Doen wat beloofd is

Snelle levering wel een puzzeltje maar prima te doen. Helaas zelf niet in de gaten gehad dat er geen onderstel bij hoort.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

Geleverd zoals aangegeven. Machine doet wat ie moet doen.

• Welk product heeft u gekocht? Elektrische houtklover

Gewoon ok

Opmerking op bestelformulier ( 60 min. Vtv. Bellen) gericht aan transmission (transporteur) Werkt niet, deze wordt niet gelezen door de chauffeur. Waardoor deze moest wachten op mijn komst... Verder voetstuk machine klover 8 licht beschadigd... Machine overigens geweldig!

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Afspraken zijn keurig nagekomen.

Ik heb een wipzaag gekocht, de eerste voor mij. Men was goed bereikbaar voor technische vragen en ik kreeg de juiste antwoorden. Men doet gewoon zoals het hoort dus!

• Welk product heeft u gekocht? Zaagmachine

Gaat er goed doorheen ook met knoesten erin

Alleen ik kan niet goed de oliepijlstok aflezen kan het niet zien

Prima degelijk en duidelijk

Precies wat ik verwachte, degelijk en duidelijke handleiding

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

Snel en vriendelijk bezorgd

alles volgens afspraak nagekomen

alles volgens afspraak nagekomen

• Welk product heeft u gekocht? houtklover

Snel geleverd, prima apparaat. Keurig.

Zie boven.

• Welk product heeft u gekocht? Electische houtkliefmachine

Snelle levering en netjes verpakt

Mijn oude klover ging stuk, maar na een korte zoektocht bij de klover 8 uitgekomen. Deze besteld en kon de volgende dag al de klover monteren en het kloven afmaken. Er zit een duidelijke instructie bij voor montage en de losse onderdelen zaten goed verpakt.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

Mooie machine en zeer snel geleverd

Topaankoop

Goed advies, snelle levering. Meteen aan de slag gegaan, veilig en makkelijk werk.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 12

Goede en betaalbare houtklover

De klover werkt goed. Simpel te bedienen en de apparatuur voelt degelijk en robuust aan. Ik ben minder tevreden over de verpakking van de losse onderdelen met name bouten, ringen en moeren zaten los in de kartonnen verpakking. Mijn aanbeveling: doe ALLE losse onderdelen (bouten, moeren en ringen) in de bijgeleverde plastic zak.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8 (230 volt)

Afspraak = Afspraak

De koop en levering van de Klover 8 door Houtklover is uitstekend en volgens afspraak verlopen. Binnen 1 dag na bestelling stond de klaver al voor de deur. Daarna direct aan de slag met de Klover 8 en ook dat verliep naar verwachting.

Goeie Houtklover ,kloof elke houtsoort moeiteloos door

Goeie servers ,snelle levering,goeie kwaliteit prijsverhouding,jaren eerder moeten aanschaffen

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 7

werkt goed

Alleen een erg domme positie van de zijtafels, precies naast de klemarmen om het hout vast te houden. Je kunt er niks opzetten als wilt kloven, want dan duw je het weg met de armen. Weinig Extra, deze klover XTR8. Op de tekening staan de tafels logischer gemonteerd. Kloven doet hij uitstekend en met kracht, daarom 4 sterren.

• Welk product heeft u gekocht? Klover XTR8

Snelle levering, prima kwaliteit.

Zie titel

Prima klover

Bij montage geen bouten en moeren voor zeiplaten geleverd .

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

Goede machine,levering was op tijd. Al met al zeer tevreden.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8 (ongeveer 7 mnd geleden) en resent een afdekhoes voor deze klover.

zeer solide machine

Onderstel wat aanpepast , nu stevig en veilig te verplaatsen .

• Welk product heeft u gekocht? houtklover

Voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Ik had een houtklover van 5 ton en deze is 7 ton. De houtblokken waar de vorige geen grip op kreeg, worden door de nieuwe vlot gespleten!

• Welk product heeft u gekocht? Timber XL S7

Redelijk tevreden

Op zich ben ik redelijk tevreden, met de volgende opmerkingen: 1. Tijdens het kloven is een aantal keren voorgekomen dan de elektro motor niet wilde starten. Net of de koelvin bleef hangen. Ik houd het komende tijd in de gaten of dit voor blijft komen, anders neem ik contact op. 2. Er staat nergens op de machine vermeld dat dit een 7 tons uitvoering is. 3. De montagehandleiding is erg beperkt en erg onduidelijk. Welke schroeven horen waar?

• Welk product heeft u gekocht? 7 tons houtklover met rijbaar onderstel

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl