gekregen zoals beloofd

geleverd en gekregen zoals omschreven. TOP :)

• Welk product heeft u gekocht? houtklover

Klover 8 netjes binnen 2 dagen geleverd. Mooie krachtige machine.

Krachtige machine. Ook de gedroogte grotere diameters worden moeiteloos gekloofd.

Top aankoop, snelle levering

De houtklover is top. Snelle levering.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

Goede service en vlotte levering

• Welk product heeft u gekocht? Hydraulische olie

Mooie machine, snelle levering en werkt top.

In het begin klapte de zekering va het lichtnet er uit. Dit kwam omdat ik in een keer op de startknop drukte. Daarna eerst een arm naar beneden geduwd en toen op de startknop gedrukt. Helemaal top. Even wennen dus.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8 xtr

Winkel met goede artikelen

Makelijk en een verzichtelikke site, waar je ook de levering kan regelen

• Welk product heeft u gekocht? Houtkliever 8T xtr

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed product

• Welk product heeft u gekocht? Hydrauliek olie

Geleverd conform de afspraak. Direct ge installeerde. Werkt perfect

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

Prima advies, goede prijs en snelle levering

Vanuit een positieve ervaring van een vriend nam ik contact op met Timber XL. Ik werd goed geinformeerd en geadviseerd. De verkoopprijs van mijn product was scherp. De levering was snel, terwijl ik goed op de hoogte werd gehouden.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8

prima klover

Ik heb de klover binnen een dag ontvangen! Alles volgens beschrijving en hij werkt prima. Ik vind het grote voordeel, ten opzichte van de kloofbijl, de veiligheid. Je raakt niet vermoeid, elke keer perfect klieven, ik ben tevreden! Het apparaat is wel heel zwaar en om hem te vervoeren moest ik hem even plat leggen...ja dan loopt de olie er uit...Niet zo snugger.

• Welk product heeft u gekocht? klover 8ton

Prima shop met goede service

Meerdere klovers bekeken. Uiteindelijk voor de Klover 7 gekozen. Besteld, betaald en geleverd. Alles prima. Bij ontvangst bleek er een verkeerd onderdeel in de doos te zitten. Een vervangend onderdeel werd kostenloos nagestuurd binnen een paar dagen.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 7

Perfect verpakt en afgeleverd

Bezorging op tijd en zover het terrein op als de vrachtwagen kon komen. Eenvoudig uit te pakken en te monteren.

Werkt niet

Nog geen splinter van het blok afgekregen Te weinig kracht zelf denk ik . En het is eikenhout, beetje hard denk ik

• Welk product heeft u gekocht? Klover 100 euro

perfekt

alleen wat problemen met aan zetten. de stoppen sloegen door . voor de rest perfekt.

• Welk product heeft u gekocht? houtklover

Makkelijk hanteerbaar

Zeer gebruiksvriendelijke machine en makkelijk hanteerbaar. Het enige minpunt op dit ogenblik is dat er olie lekt - niet zo fraai voor de stenen.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 8

het prima , maar wel levertijd en voorraad aanpassen op site als dit niet klopt

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover

prima klover

heel blij met mijn klover,had hem veel eerder moeten kopen .met mijn leeftijd van 70 jaar is met de hand kloven echt geen pretje meer.Nu klaar ik de klus fluitend.nogmaals heel blij.

• Welk product heeft u gekocht? klover xl

Handig apparaat

Goed voor de biceps maar pas op voor je tenen.

• Welk product heeft u gekocht? Klover

Alles precies als afgesproken.

• Welk product heeft u gekocht? Kloven 8

Prima machine en levering

Prima levering en machine. Jammer dat de klacht/ opmerking over de slippende/verschuivende diepte-instelling nog niet serieus genomen is. Ook die van mij verschoof en ook ik heb zelf maar een punt aan de borgbout geslepen! Verder niets dan lof en groet Sjoerd Willemsen

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 ton Timber XL

Drukt alles

Doet wat ie moet doen. Hout Kloven. Goede dubbele geleiding van de cilinder waardoor deze niet krom drukt/

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 7 T

Levering prima verlopen.

Klover 7 gekocht en deze doet zijn werk uitstekend.

• Welk product heeft u gekocht? Klover 7

Gewoon goed.

Alles van A tot Z keurig geregeld. Niets op aan te merken.

Probleem met mijn houtklover

Na een deukje in een rooster zijn we in goed overleg tot een passende oplossing gekomen. Goed bereikbaar en goed overleg

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover 8 XTR

Perfecte machine

Zie hierboven

• Welk product heeft u gekocht? Güde GHS 500/8TE

Weert 78

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl