De kas is prachtig en de montage deskundig. Bezorging verliep ook prima. Een onderdeel ontbrak, maar dat werd netjes opgelost. Communicatie met bezorger en monteur was uitstekend geregeld.
Bedankt voor uw leuke recensie! Wij zijn erg blij om te horen dat u ons goed heeft ervaren.
Ik heb een tuinkas besteld en ben telefonisch goed geholpen. De levering zou 5 a 6 weken duren en na 5 weken werd deze ook bezorgd. Een klein onderdeel was stuk, maar dat is meteen naar mij opgestuurd. Duidelijke communicatie!
Begin maart een plantenkas besteld en 10 weken later geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Er werd mij bij het kopen verteld dat de levertijd ook 10 weken zou zijn. Goede communicatie met FraVin, in mijn geval met Fleur die verstand van zaken heeft. Ook de monteur die de kas gemonteerd heeft werkt netjes en goed. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Fravin een aankoop te doen.
Na uitklaren misverstand , prima service.
Originele beoordeling
14 dagen geleden moestuinbox besteld en onmiddellijk betaald , van 1 000 € . Nadien , 4 onbeantwoorde mails over leveringsdatum .Blijven halsstarrig weigeren om tenminste een antwoordje te sturen en laten U als klant gewoon in het ongewisse. Geld ontvangen , de rest kan ontploffen .
Netjes afgeleverd, goed verpakt en redelijk eenvoudig in elkaar te zetten....prima geregeld.
De kas werd goed verpakt afgeleverd met een duidelijke tekening. Ik heb op advies van de Tuinkasspecialist de kas vooraf nog 2 lagen beits gegeven ter bescherming van het hout. Hij staat nu ongeveer een jaar en heeft zich goed gehouden in de sneeuw en stormachtige wind. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en van de aflevering van de 3 pakketten. Allemaal tegelijk gelijk geleverd en in zeer goede staat aangekomen. Kortom een toppertje met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.
goede ontvangst en voorlichting, levering op tijd en compleet en de montagehandleiding was compleet en duidelijk.
Na 14 weken nog steeds geen kas. Geen communicatie op initiatief van Tuinkasspecialist. Elke keer zelf contact op moeten nemen met vraag naar status. Elke keer met een kluitje in het riet gestuurd met de opmerking: wij kunnen er ook niks aan doen. Ik ben huiverig of ik überhaupt wat geleverd ga krijgen en wat dat dan is.
Beste, Wij betreuren het enorm dat u dit zo heeft ervaren. Helaas leven wij op dit moment in een bizarre tijd. Veel materiaal is op door de enorme toename van verkoop. Wij doen onze uiterste best om iedereen op de hoogte te houden alleen is dat enorm moeilijk. Hopelijk heeft u veel plezier van uw tuinkas. Met vriendelijke groet, FraVin International
Opnieuw een wandkas bij dit bedrijf besteld. Eerder hadden ze me goed geïnformeerd over de voor- en nadelen van de verschillende modellen. De prijs was ook goed.
Beetje traag
Netjes in houten box geleverd Duidelijke handleiding Degelijke kas
Prijs, kwaliteit en service zijn zeer goed. Afspraak is afspraak.
Wir haben ein Qualitativ hochwertiges Gewächshaus bekommen. Die Beratung und die Abwicklung war sehr kompenet und zuverlässig.
Ik ben allicht één van de vele tevreden klanten. Goed geholpen vanuit België:) Superdeal en correcte behandeling
Ik ben zeer goed geholpen door FraVin ze zijn erg vriendelijk en nemen de tijd voor je: Ik was op zoek naar een tuinkas en ze hebben me super op weg geholpen alles was perfect geregeld. Ik ben zelden zo goed geholpen door een firma. Ga zo door jongens!!
Pluspunten
Goed geholpen oke
VerbeterpuntenPrima in orde
Pluspunten
Persoonlijke benadering, makkelijk te bereiken voor evt.vragen.
VerbeterpuntenDuidelijkheid over aparte levering van tuinkas door transportbedrijf.
Pluspunten
degelijk product en snelle reactie nadat een gebrek bleek; een defect onderdeel van één van de deuren is per direct toegezonden; dit had overigens ook een klein mankelement (stand van de handgreep ca. 10° verkeerd);
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling, voldoende tijd en aandacht in de showroom
Verbeterpuntencrediteurenadministratie moet beter. Aanmaning versturen voordat rekening vestuurd wordt mag niet gebeuren
Pluspunten
snelle en vriendelijke telefonische respons op mijn online bestelling
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenkasmaten kloppen niet glasmaten kloppen niet
Pluspunten
Werd netjes geholpen
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Zeer adequate afhandeling en bejegening. Snelle reactie op probleempje bij leverantie ( wat uiteindelijk foutje van mijzelf bleek) Goede prijsstelling
VerbeterpuntenEigenlijk geen!
Pluspunten
product voldoet goed
VerbeterpuntenLeveringstijd veel langer dan aangegeven, communicatie hierover slecht Montage was een lastige klus, was niets over gezegd in aanbieding
Pluspunten
Goed geholpen en goed advies, alles netjes afgehandeld
Guldenweg 7
7051 HT Varsseveld