Mooi artikel, netjes verpakt, snel geleverd!

Super blij mee, snelle service.

Alle andere keren ging het heel goed met bestellen en ontvangen. Nu had ik besteld maar hetgeen ik kocht was even niet leverbaar. Verder niks en na een paar dagen maar even contact gezocht, kreeg bericht dat het vervelend was maar de kleur was er niet meer. Ging ook uit de selectie zei men. Toen terug gemaild dat het goed was. Daarna nog weer een tijdje gewacht. Waardoor weer een mailtje nodig was. Uiteindelijk zijn panty’s bezorgd,maar duurde mij echt te lang. Verder vriendelijke mensen ,dus klantenservice is goed. Wordt ook netjes bezorgd. Maar in dit geval ga ik liever naar site van Wolford om mijn panty’s te bestellen, ipv een tussenpersoon.

Goede pasvorm en kwaliteit

torsette van Maidenform en van Naomi & Nicole besteld. Beiden goede kwaliteit en fijne pasvorm. Vooral die van Naomi en Nicole blijft goed op zijn plaats, die van Maidenform wil een enkele keer omhoog rullen, maar eenmaal een kledingstuk eroverheen en het probleem doet zich minder voor. Snelle levering en keurig verpakt geleverd.

Geweldig!

Super snelle, goede levering.

Mooie kwaliteit!

Super fijne broekjes

Ben super blij met mijn corrigerende broekjes ,zitten perfect en verschuiven niet .

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en een redelijke prijs.

Unieke shapewear webshop

Goede kwaliteit producten, veel keus en snelle levering. Ook snel geld terug als er een artikel is geretourneerd. Aanrader om hier te shoppen.

Altijd weer zorgvuldige en snelle levering van bestelling.

Alles goed en heel snel geleverd

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag om 14.00u in huis. Geweldig

Zeer hoog kwalitatief ondergoed, overzichtelijke site

Snelle service, mooie spullen

Bestellen is snel en makkelijk. Product wordt netjes ingepakt en ontvang je ook redelijk snel. Artikel wat ik besteld heb is vaker bij jullie besteld en van goede kwaliteit.

na gebruik minder positief

Ik kocht 2 corrigerende slips, die een prima pasvorm hebben. Levering prima. Echter het inlegkruisje van katoen is na een wasbeurt al gaan krullen en dat gaat met elke wasbeurt verder.

Goede kwaliteit en snelle service

Mooie kwaliteit producten en goede uitleg daarvan op de site

Altijd alles netjes verpakt ,snelle levering , ben reuze tevreden met deze site!

Netjes

Netjes verpakt en een persoonlijk geschreven briefje erbij . Dat was echt leuk open maken. Super leuk!! Dank je wel.

Altijd goede service

snelle levering, super goede klantenservice

Alles prima

Precies wat ik zocht!

Prima service!

Dit is mijn 2e bestelling geweest. Prima qualiteit! Netjes verpakt en verzonden zoals beloofd. Vandaag besteld, morgen in huis!

Snel geleverd en zeer tevreden over produkt

Ik was al bekend met Spanx. Door de perfecte kwaliteit en pasvorm ben ik overgegaan naar andere producten en hierover ook weer zeer content

Duidelijke site, goede filters, snelle levering

Prima, klantgericht.

Kom graag terug.

Goede en vriendelijke service

Hele goede ervaring met service, vriendelijk personeel. Meedenkend

veel keus, goede kwaliteit, snelle service!

Ik bestel best wel regelmatig bij Control Fashion, er is veel keus, de levering is snel, ik ben er blij mee!

Goede kwaliteit

Snelle levering. Kwaliteit producten prima