Snelle en correcte levering

Snel geleverd met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Doet erg klantvriendelijk aan.

Uitstekende service!

Ik ben heel erg tevreden en waardeer ook de moeite die jullie doen om de klant tevreden te stellen. Een handgeschreven kaartje bij de bestelling, dat waardeer ik zeer.

Geweldige bh

BH voldoet aan verwachtingen. Je voelt niet dat je er een draagt. Minpuntje vind ik dat de losse cups niet op hun plaats blijven zitten. Dit heb ik verholpen door ze met een steekje vast te zetten. Probleem opgelost.

Controlfashion, niets mis mee!

Prima product geleverd, snelle service en bovenal een erg leuk briefje bij de aflevering.

Top!!!

Snelle service, zorgvuldig verpakt, fijn materiaal.👍

bestekd produld voldoet aan verwachting

Keurig!

Keurig verzorgd en op tijd in de brievenbus!

Kan niet beter.

Mooi ondergoed en goede kwaliteit. Super snelle en nette levering.

Goede snelle levering, goede producten!

Bestelling en levering gaat altijd vlekkeloos. Wat ook erg leuk is is het persoonlijk kaartje wat wordt toegevoegd aan de bestelling. Ik word blij van controlfashion

snel en correct geleverd

maar het artikel vond mijn vrouw niet naar wens dus heb ik het moeten retour sturen jammer' Vriendelijke Groet Henk Boon

snelle afhandeling

na retourneren binnen 1 week geld terug.

TOP !!

Geweldig om hier altijd mijn topjes te bestellen voor onder de blouses van mijn werk!!

Ik ben tevreden over de producten die ik bij controlfashon heb besteld. Kwaliteit en service is goed.

Vlotte levering, goed product.

Snelle en vriendelijke service

Binnen 2 dagen waren de bestelde producten thuisbezorgd. Leuk en attent om een persoonlijke boodschap bij mijn bestelling te krijgen! Ik zal zeker weer bij jullie bestellen in de toekomst.

Snelle levering en keurig verpakt

Handgeschreven bedankje bij de bestelling geeft een persoonlijk en gewaardeerd gevoel. Ga zo door

top !! en met name een zekere medewerker , Jan bedankt voor de hulp

een foutief geretourneerd pakketje heeft Jan geholpen dat op de juiste plaats te krijgen. Super hulp , samen maken we er wat van en zeker in deze bizarre tijd .

Min ervaringen zijn zo zo....

Ik bestelde 2 slips, kreeg maar geen bevestiging. Nadat ik zelf mailde, bleek dat ik moest inloggen om de bestelling te zien. De eerste slip werd vlot verstuurd, de tweede duurde ruim 3 weken. Ik werd maar niet geinformeerd over de vertraging, moest daar in eerste instantie zelf over mailen. Ik snap best dat iets langer kan duren, maar laat het gewoon ff weten. De slips zijn wel heel mooi, blij mee. En dit is natuurlijk geen Bol.com maar een kleine winkel.

Netjes verpakt met een persoonlijk berichtje erbij, echt heel attent!

Super service

De artikelen werden snel bezorgd en super leuk het persoonlijke kaartje erbij!

Ik heb spullen teruggestuurd,

Door drukte bleek het pakket niet volgens plan teruggestuurd te zijn. Ik heb een prettig telefonisch contact gehad en daarna was het snel opgelost

Met zorg ingepakt en netjes nagestuurd. Goede berichtgeving

Driehoeven 16

5076BB Haaren