goed assortiment, snelle service

Altijd snelle en correcte levering

Goed product en snelle levering

Snelle service, persoonlijke boodschap bij de bestelling.

De goede service en ruime collectie maken dat ik terugkom.

Snelle verzending na bestelleing

Snel en aandachtig

Ik had mijn prachtige badpak snel binnen en zorgvuldig verpakt. Heel goed.

Slecht

Geen stevigheid , geen comfort, net zo goed geen bh dragen zelfde effect

Goede sercice

Veel keus , netjes verpakt. En snel bezorgd

Ik kreeg snel, dat wat mij beloofd was.

Ik kreeg snel dat wat me beloofd was op de site.

Snelle afhandeling, prettig!

Top producten met goede service

Snelle, goed verzorgde service

Positief

Geweldige service

Gelijk word je geholpen. Vriendelijke emails

Snelle afhandeling en vooral zeer persoonlijk.

Ook al bestel je niet regelmatig, de waardering in de vorm van een persoonlijke touch is er altijd.

Fijne klantenservice én snelle levering

Ik twijfelde over welk product én maar het beste voor mij zou zijn, de dame van de klantenservice heeft mij zeer goed geholpen met het maken van de juiste keuze. Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn aankoop!

Snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering. keurig verpakt ,en product zoals omschreven. Fijne en overzichtelijke site.

Snelle en goede levering

Producten waren zorgvuldig ingepakt en begeleid met een persoonlijke boodschap. Producten voldoen aan mijn (hoge) verwachting.

Goeie service

Mooi op tijd fijn ingepakt met een persoonlijk kaartje

zeer klantvriendelijk, echte aandacht

zeer klantvriendelijk, echte aandacht

Superconfortabel, zacht en perfecte pasvorm

Prijzig, maar de moeite waard! Zit prettig en zacht. Leuk dat persoonlijke berichtje bij t pakketje. Verbeterpuntje: plakranden mogen beter! Laat relatief snel los, na enkele wasbeurten. Tipje: naast de basic wat meer variatie mag, bv in de bralettes. Bv ook in kleur Verder kwaliteit behouden zoals t is!

Snelle levering, verzorgd verpakt.

Goed!

Snelle verzending en persoonlijk

Goed product ontvangen, snel verzonden en een persoonlijk berichtje ontvangen.

Prima 1e kennismaking

Snelle levering. Prima service.

Prima en snelle levering

De bestelde artikelen zijn van mooie en goede kwaliteit. Het persoonlijk geschreven kaartje maakt het echt af. Een cadeautje.

Bestellen en de andere dag in huis.

Leuk verpakt, snelle verzending en levering

Verrassend snel geleverd en product zit als gegoten.

Voor het eerst iets bij u besteld en ik ben er zeer tevreden over. Snelle levering en mooi product

Driehoeven 16

5076BB Haaren