Tevreden

Prettig geholpen...meegedacht

Correcte service, duidelijke afspraken

Ik ben als nieuwe klant zeer tevreden. Product is geleverd op tijd, mooi verpakt en als kers op de kaart vond ik de persoonlijk aan mij gerichte en handgeschreven kaart heel leuk. Door de meegeleverde "folder" weet ik nu dat ik ook voor bv panty's en pantoffels bij jullie moet zijn. Heel fijn. Bedankt. 😀

Snel bezorgd, prima product

Perfect broekje die echt alles mooi flatteert!

Zeer goede service

Mijn bestelling voldeed niet precies. Maar ik kon het terugsturen en er werd eerst gevraagd of ze me nog ergens advies bij konden geven. Zoniet kreeg ik gewoon mijn geld terug! Top

Keurih

Keurig verzorgd pakket ontvangen met netjes eigen tekst er nog bij.

Fijne webwinkel!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit! Al vaker besteld en altijd goed!

Alles in orde!

Heb alles gekregen wat ik verwachtte. Op tijd, juiste maat, onbeschadigd! Mooi verpakt. Alles prima!

Supervriendelijk en supersnel!

Mijn vraag werd supersnel beantwoord, ik heb om kwart voor vijf besteld (vòòr 17.00h) en had het bestelde nu eindelijk eens wél de volgende dag binnen! Een aanrader, derhalve!

Snelle levering en erg leuk een persoonlijk kaartje erbij!

Grandioos

Snelle levering en zeer attente medewerkster.

Werkelijk super

Dit bedrijf cq deze webshop maakt écht een verschil. Eerst een persoonlijk briefje bij de prachtig verpakte bestelling (meteen de volgende dag in huis!), die ik vervolgens tot mijn spijt niet kon gebruiken onder mijn jurk omdat het er nét onderuit kwam. Ik werd direct teruggebeld nadat ik mailde en ontving aan de telefoon keurig advies. En mijn 1e bestelling, die eigenlijk niet in aanmerking kwam voor retourneren, werd direct retour genomen. Ik stond werkelijk perplex van de klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en persoonlijke touch. Complimenten!! Ik kom zéker terug!

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Eenvoudig te bestellen en snelle levering Mijn artikel was netjes verpakt.

Goede en snelle service

Snel het bestelde item in huis en toen het helaas niet bleek te passen heel snel mijn geld terug gekregen, echt super.

Geweldig en heel fijn telefonisch geholpen

Erg fijn geholpen goede retour service en erg leuk een persoonlijk briefje erbij. En niet te vergeten erg mooi ingepakt.

Het broekje zit perfect! Je zwangere buik krijgt ondersteuning en het ziet er veel mooier uit onder een jurkje.

Mijn bestelling was keurig op tijd in een stevige verpakking. Bijzonder leuk vond ik de handgeschreven kaart. Het artikel voldoet helemaal aan de verwachting. Dank voor het leuke contact.

Rommelige verpakking

Ik kreeg een pakketje met daarin een doosje wat niet meer sloot en al vaker geopend leek te zijn. Geen afsluit zegeltje oid. De corrigerende onderbroek was ook niet in plastic verpakt. Het gaf al met al geen professionele indruk.

Snelle levering, prima retour en ook juiste informatie, bovenal prima

Alles prima

Perfecte kwaliteit en supersnelle levering

De beha die ik besteld heb van het merk DKNY zit perfect.

goede service

Zeer goede kwaliteit en prettige service

Klantvriendelijke snelle service, de kwaliteit is zeer goed.

Geweldig!

Super snelle bezorging de volgende dag, wel prijzig maar alle waarde naar zijn geld. En dat persoonlijk geschreven briefje erbij vond ik helemaal top.

Super klantvriendelijk

Hele fijne en klantvriendelijke klantenservice. Ze denken met je mee

super

Makkelijk te bestellen en te betalen. En inderdaad de volgende ochtend in huis. Super snelle levering.

Netjes bezorgd in een brievenbuspakket

Fijne body voor de volle vrouw van Maidenform, zit heerlijk. Heel attent van Controlfashion, er zak een handgeschreven kaartje bij om mij veel plezier te wensen met mijn aankoop.

Driehoeven 16

5076BB Haaren