Persoonlijke benadering

Ik vond het aardig dat ik er een geschreven boodschap bij kreeg.. heel netjes en attent.

Super. Alles netjes

Het pakketje was super verpakt en zelfs nog een geschreven kaartje geweldig.

Snelle levering top!

Snel en goede service

Voor mij leuk dat er een geschreven kaartje bij de bestelling zat echt attent hier voor dank je wel goede service.

Snel geleverd en mijn vraag werd snel beantwoord. Dus al met al heel tevreden.

Goed advies over sportbh gehad, bestelling snel verzonden en keurig ingepakt!

goed!

Een positieve ervaring. Ik vond wel de verpakking overdreven. Het had ook in een envelop gepast!

Een bestelling komt keurig op tijd, zoals wordt beloofd. Allemaal heel duidelijk!

Ik heb 3 of 4 keer een bestelling gedaan. In je pakket vindt je dan een persoonlijk bedankberichtje met de hand geschreven. Bovendien is alles heel netjes ingepakt.

Prima service en contact

Een fijne manier van shoppen, betrouwbaar en snel

Kwaliteit

Een goede, betrouwbare webwinkel, met een overzichtelijke website, groot assortiment kwaliteitsartikelen en uitstekende service. Ben zeer tevreden. Meer bestellingen zullen volgen.

Producten met goede kwaliteit en snelle bezorging

Super snelle levering en zeer tevreden over de producten!

goed aansluitend maar te hoog, waardoor de rand omkrult

De pantybroekjes zijn stevig maar iets te hoog waardoor de rand in de taille opkrult. Da voelt niet fijn.

Veel keuze in fashion! Daarbij snelle levering.

Veel keuze in fashion! Daarbij snelle levering.

Tevreden

Prima bezorging, persoonlijk kaartje erbij. Heel netjes

Positieve ervaring

Mijn eerste bestellingen zijn prima verwerkt. De persoonlijke boodschap maken het helemaal af. Leuk om die te ontvangen!

Goede service snelle levering

Leuk maar totaal niet corrigerend.

Heb 2 hemdjes besteld. Ik was in de veronderstelling dat ze enigzins corrigerend zouden zijn aangezien ik daar op had gefilterd. Dit was totaal niet het geval, jammer. Maar aangezien ze wel lekker zitten heb ik ze toch maar gehouden.

niet erg goed

de service was prima,maar ik ben niet tevreden over het broekje,het stukje op de maag rolt bij mij gegarandeert steeds naar beneden en dat is zo niet draagbaar.

Snelle levering en correcte levering.

Op de site snel het artikel kunnen vinden. Snelle levering.

Snel geleverd. Precies wat ik ervan verwacht.

Snel geleverd. Precies wat ik ervan verwacht.

Prettig en netjes

Keurig verpakt met een persoonlijk woordje. Heel prettig, mooie artikelen.

Snelle flexibele service

Er werd met me meegedacht en super snel geleverd. Een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling.

goede website en hele snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Supersnelle bezorging en een ideaal product. Een handgeschreven briefje erbij, heb ik echt nog nooit meegemaakt, heel leuk.

Prima website, prachtige producten.

Snelle levering, bezorgen gratis. Minpunt: retourneren is niet gratis.

Driehoeven 16

5076BB Haaren