Pluspunten

Volledige informatie op website

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Keuze in DIV modellen en merken

Pluspunten

Alles klopt.. Niets meer aan doen

Pluspunten

Snel geleverd. Geen onnodige grote doos.

Pluspunten

Fijne website Breed assortiment Vlotte levering

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Persoonlijke benadering door handgeschreven kaartje. Snelle levering met Postnl (gelukkig geen DHL). Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer pakket komt. Aan verpakking was ook de nodige aandacht besteed. Hele mooie overzichtelijke website. Al met al: dit maak ik niet zo vaak mee met een webwinkel en ik shop al sinds 1999 op internet.

Ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Leuk persoonlijk bericht in pakket Snel Voldoende bericht over verzendstatus

Reviews van klanten op producten, dan kan ik zien wat andere ervan vinden en of het voor mij geschilt is

Pluspunten

De medewerkers/eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een uitgebreid assortiment en een goed overzichtelijke website!

Eventueel meer gekleurde artikelen aanbieden(?)

Pluspunten

Snelle levering en hulp bij vragen

Die heb ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1. 1e bestelling: Keurig snel geleverd, goed verpakt, met begeleidend handgeschreven begeleidend briefje op prettige toon. 2. 2e bestelling idem, zij het dat deze zending niet compleet was. Zwarte slips geleverd, huidkleurige niet. Stond vermeld: Nalevering. Betreft: Maidenform Sleek Smoothers 2 pak maat 36, zwart en huidskleur. Vorige week bestelling geplaatst en geleverd.

Twee punten: 1. Op uw site stond vermeld en bleef continu vermeld staan bij deze huidkleurige broekjes: 'direct leverbaar'. Bij bestellen ging ik daar vanuit, anders zou ik niet besteld hebben. Blijkt Niet leverbaar dus. Ook nu staat bij deze slips nog steeds vermeld: 'direct leverbaar,' wat dus Niet klopt. 2. Wat ik verder mis is informatie over Wanneer ik deze nalevering kan verwachten. Een dag? Een week? Een maand? Of langer?? Dit voelt niet goed. Dit voelt als willekeur voor mij. Ik weet ook nu nog niet wanneer nalevering komt. En op uw site: direct leverbaar

Pluspunten

Heb totaal geen klachten

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk handgeschreven welkomskaartje. Breed assortiment

Heb ik momenteel niet.

Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

snelle levering goede service vriendelijk bericht bij levering prijs-kwaliteit: goed

nvt

Pluspunten

Meer dan uitstekende service door snelle levering in zeer nette, verzorgde maar bovenal persoonlijke verpakking! Goeie zet!

Vooral persoonlijke noot erin blijven houden!

Pluspunten

Snelle levering, product op voorraad en handgeschreven bedankje in het pakje maakten het helemaal af.

Pluspunten

Snelle levering. Geleverd product prima kwaliteit en juiste pasvorm.

Omruilen duurt wat mij betreft te lang. Afgelopen donderdag 2607 pakketje aangeboden. Vandaag dinsdag 3107 nog niets ontvangen. Kan sneller volgens mij.

Pluspunten

Handgeschreven kaartje bij de levering!

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwalitatieve producten. Goede behulpzame klantenservice.

Pluspunten

Prima service.

Gratis retour zenden.

Pluspunten

Super snelle service, qua orderbevestiging en levering! Top!

Pluspunten

leuke kwaliteits producten

Driehoeven 16

5076BB Haaren