Pluspunten

Super service en klantvriendelijk!

Geen ze doen het super!

Pluspunten

Persoonlijke service en kwalitatief goed aanbod

Pluspunten

Snelle levering, zeer netjes ingepakt, leuke persoonlijke handgeschreven boodschap erbij. Kortom keurig verzorgd.

Nvt

Pluspunten

Snele levering en goed verpakt.

Ik vond de maat niet overeen komen. Was kleiner

Pluspunten

Snell e levering en goed produkt

Pluspunten

Snel, goede uitleg over maatvoering en een zeer persoonlijk kaartje bij mijn aankoop! Dank

Pluspunten

Goede levering, verzorgd en netjes verpakt. Zat zelf een welkomskaartje bij. Was echt aandacht aan gegeven

Pluspunten

Zeer netjes verpakt met een persoonlijk geschreven briefje.

N.V.T.

Pluspunten

Keurig en goed telefonisch advies. Snelle en nette levering. Top.

Kan geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Snel en betrouwbaar. Fijn een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Pluspunten

De website is overzichtelijk, snel geleverd, een leuk kaartje met een bedankje voor je aan aankoop, en via de mail zijn ze ook enorm vriendelijk!

De verzend en retourkosten! Dit zou gratis moeten kunnen zoals op veel andere websites, dus vandaar ook de 4 sterren en geen 5 sterren!

Pluspunten

Levering snelle en persoonlijk kaartje bij mijn pakket

Pluspunten

Snelle levering maar ook een super goede en snelle afhandeling bij retourzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het broekje werd chique opgestuurd. Het was echt alsof ik een mooi cadeau uitpakte!

Helaas zitten er na een dag (onze bruiloft) dragen al flinke ladders/gaten in het broekje. Juist omdat het voor stevige dames bedoeld is verwacht je ook stevige stof. En zeker ook voor deze prijs.

Pluspunten

Zo fijn dat mijn favoriete Magic Dream Bra nu ook in het assortiment van Controlfashion zit. Tot op heden kon deze alleen in Engeland besteld worden. Omdat er geen zwarte was heb ik de Bordeaux gekocht die leuk met een zwart topje combineert. Bij navraag naar een zwart exemplaar snel antwoord ontvangen dat deze nu ook in het assortiment zit. Een heerlijke comfortabele BRA met uitneembare cups, die ik elke vrouw gun! Ben hier erg blij mee.

Pluspunten

Wat een klantvriendelijk bedrijf! Ik wilde een badpak tijdig hebben dus belde ik een medewerkster die gelijk het magazijn belde en het badpak liet reserveren. De volgende dag had ik het badpak binnen met een handgeschreven briefje erbij. Wat fijn als je zo met je klanten omgaat!

Pluspunten

Ik ben helemaal blij met jullie TOP

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service, uitgebreid assortiment

Pluspunten

heel blij mee, en heel snel in huis, en prettig geholpen bij een vraag

Driehoeven 16

5076BB Haaren