Lekker snel verzonden, fijn!

Lekker snel

Mijn bestelling had ik de volgende dag netjes in de brievenbus. Super handig dit.

Erg handig gewoon als gast kunnen bestellen

Snel door het aanbod heen navigeren en direct als gast kunnen bestellen.

geweldig

Ben zeer tevreden over de service

Mooie pantys en mooie kwaliteit

Goede service en snel leveren

Snelle service.

Ze doen wat ze beloven. Mooi assortiment. Simpel bestelsysteem. Snelle levering.

Snelle levering, ruime keuze

Ruim assortiment, ook voor grotere maten, veel keuze en op voorraad. Netjes verpakt verzonden.

Goede service, snelle levering

Snelle levering, evenals de nalevering

Snelle levering!

Ik had twee panty's besteld. Het is netjes verpakt en wordt snel geleverd!

prima service

goede kwaliteit, ook nog in de aanbieding en keurig verpakt ontvangen

Mooie panty’s levering duurde wat lang

Goed nauwkeurig omschreven, panty’s vallen perfect!

Pantyshoppen is DE webshop voor mij

Mooie duidelijke site, met volop keuze. Mooie producten in ruime sortering en maten. Gemakkelijke bestelprocedure en tenslotte een vlotte levering.

Zorgvuldig verpakt en netjes op tijd.

Kwaliteitspanty’s voor een betaalbare prijs. Bestelling ging makkelijk en de bestelling was snel in huis.

Overzichtelijke site en goede service

Gevonden wat ik zocht en geleverd zoals aangegeven.

Vlotte service, goed passende panty, ben tevreden

Super veel keus! Mooie beenmode

Goede service en levering!

Supersnel supergoed

De service was erg snel. De dag erna had ik de bestelde panty al in huis. Het zag er net zo uit als op de afbeelding. Super goed!

Totaal geen communicatie over artikelen die niet geleverd kunnen worden

Ik ervaar dat als heel vervelend. Omdat ik er zelf steeds weer achteraan moet mailen. Ik verwacht op de hoogte gehouden te worden als artikelen tijdelijk niet geleverd kunnen worden.

Snelle levering van een top panty!

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, netjes in een brievenbusdoosje. Heb een Falke panty besteld, wat een aanrader! Altijd krijg ik buikpijn van de snijdende rand, maar de panties van Falke hebben een lage, brede band; perfect! Ik ga vaker bestellen!

Mooie panty, goedkoop en snel geleverd

Mooie panty’s, prijs goed en super snel geleverd

Bestellen ging snel. Bestelling werd in 2 delen bezorgd omdat niet alles op voorraad was, super want nu hoefde ik niet te wachten voordat de 1e helft binnen was. Echt top!

De panty had al een ladder....

Toen ik de panty aan deed zat er al een ladder in...

Snel en accuraat

Mooie panty’s en sokken. Precies zoals de omschrijving. Snel thuis geleverd

Jullie hebben gedaan wat je beloofde, en dat is al heel wat tegenwoordig ;-)

Driehoeven 16

5076BB Haaren