Alles netjes ontvangen

Goed.

Goed.

Snel bezorgd, zorgvuldig verpakt en een persoonlijk berichtje.

Goed geslaagd.

Veel keus en snelle levering.

zeer positief

netjes verpakt snelle bezorgservice mooie kwaliteit panty's ik zou zo weer een bestelling plaatsen

Prima!!!

Vlotte levering, keurig verpakt, goed gesorteerd!

Perfecte shop!

Goede service en prachtige collectie

Snel en keurig verpakt

Ben erg blij met de teenloze panty! Zit goed en verschuift niet.

Top !!

Mooi ingepakt, en was heel snel binnen 👌

Top 👍

Snelle service, goed verpakt

Heel tevreden

Denk niet dat het beter kan alles is in orde

Kwaliteit

Snelle levering,goede kwaliteit. Mooi materiaal.

Leuk kaartje erbij

erg snel en goed

makkelijke en overzichtelijke site , en snelle levering

Snelle levering en geen problemen

D bestelde producten werden binnen drie dagen geleverd. Er zat daarnaast een lief kerstkaartje bij, waarin ik werd bedankt voor mijn vertrouwen in pantyshoppen.nl in 2019. Heel attent! Zo voel je je als klant gewaardeerd

Kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit :-)

Snel!!

Vrijdag voor kerst een bestelling geplaatst en zaterdag al ontvangen. Super!

Mooie pasvorm snelle levering

Ik heb 3 mooie panty's besteld. Panty's zijn precies als op het plaatje en de levering was lekker snel. Ik ben goed op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd werd. Kwatiteit is heel goed

jammer

Product lijkt niet op de foto op uw site

Prima service en vlotte levering

Na bestellen ben ik via mail goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Uitstekend bedrijf !!!

Snelle service en levering. Mooi assortiment. Eenvoudig bestelsysteem.

Goede service en snel geleverd complimenten

Fijne webshop met een ruime sortering aan panty s

Gevonden via Google en blij met de ruime keuze aan verschillende merken panty"s. Ook fijn dat er een informatie stukje staat over de pasvorm van de merken, bijvoorbeeld dat de Duitse merken wat ruimer zijn dan de Italiaanse.

Uitstekend!

Wat leuk om het pakket te ontvangen met een persoonlijk kaartje, heel verrassend, erg leuk! Alleen maar blij

Geweldige snelle en goede service

Ik ben al een aantal jaren klant en blijf terugkomen. Ik vind hier altijd de kleuren, maten en kousen/pantys die ik nodig heb, het wordt snel en goed geleverd. Wanneer ik hulp nodig heb, bijv bij het kiezen van een speciale kleur, dan is die hulp er ook in de vorm van persoonlijk contact.

Driehoeven 16

5076BB Haaren