Heel goed!

Goede en overzichtelijke website met veel info over de producten. Snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Verhelderend

Duidelijke uitleg, snelle levering

Heel goed en snel

Prima!!

goede en snelle levering

Veel keuze, site werkt makkelijk, levering was snel. alleen maar plus punten

Makkelijk shoppen, prachtige panty’s

Snelle levering, mooie prijzen, prachtige panty’s.

Snelle service. Prijs-kwaliteitverhouding matig.

Dagelijks draag ik panties en ik doe ze voorzichtig aan. Ik trek er twee achter elkaar stuk. Ik vind dat voor de prijs dit niet zou mogen.

Binnen 1werkdag had ik m'n bestelling in huis Super tevreden daarover, ik was niet thuis dus de postbode heeft het in de brievenbus gedaan!!

goede snelle service van kwaliteit volle producten

een snelle levering van mijn producten in een zorgvuldige verpakking

Goede service maar prijs is hoger dan de prijs die op de verpakking staat....

Goed assortiment, groot aanbod, wordt snel geleverd maar op de panty die ik besteld heb staat een sticker “9.95” en dat is minder dan ik ervoor betaald heb. Dat vond ik wel een beetje gek!

Snelle levering en goede producten

Veel aanbod, goede producten en ren snelle levering.

Goede service en prima kwaliteit.

Duideljjke site en snelle bezorging

Ruime keus en duidelijk overzicht. Filteren kan iets beter. Bezorging en nalevering was snel.

Snelle levering goede kwaliteit

Vooral zo doorgaan worden mensen blij van

Helemaal top!

Praktische website, keurige tijdige bezorging.

Goed materiaal en veel keus. Echt een aanrader!

Veel keus, mooie panty’s en goede en snelle service

Ik heb nu al een paar keer panty’s van Falke besteld en ben er erg tevreden over. Ze zijn mooi, sterk en gaan lang mee.

Veel keuze en op tijd geleverd

Veel keuze in alle prijsklassen.

Snelle goede levering

Toppie

Netjes geholpen, snelle levering

Goede service en snelle levering! Stockings van Fiore zien er iets anders uit dan op het plaatje, maar zijn dan ook erg betaalbaar

Driehoeven 16

5076BB Haaren