Zoals altijd, snel geleverd.

Handige en overzichtelijke site, goede prijzen, snelle levering. Ik zou alleen kleinere dozen gebruiken. Panty's zitten in dune verpakkingen, daar hoeft niet een doos van 10cm hoog omheen! (voorhijn hadden jullie wel kleinere dosjes)

Toplevering!

De bestelde items worden vlot geleverd, mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje

Goede kwaliteit.

Mijn ervaring is dat ik een hele fijne en prettige keuze kan maken.

top bedrijf en correct en snel geleverd

Altijd mooi en snel geleverd zit super sexy en voel mij altijd op en top vrouw mijn man kan dan nooit van mij afblijven xx

Snelle verzending

Nette, snelle verzending. Ook een handige maat tabel op de site om de juiste maat te kiezen. Helaas minder blij met de kwaliteit van de panty zelf. Bij het aantrekken voor de eerste keer trok er meteen een forse ladder in van bovenaf tot aan mijn knie waarmee de panty natuurlijk onbruikbaar werd. Gelukkig hierna goed en prettig contact gehad met de klantenservice en ik krijg een nieuwe panty toegestuurd ter vervanging.

Ik wacht nog op de ontvangst van het artikel

Niet van toepassing

Zeker aan radar deze site

Altijd uitstekend!!

Bestel regelmatig, levering altijd goed en snel

Leugen over bezorging.

Panties prima - maar verpakking en bezorging slecht. Er was gezegd dat ze door de brievenbus konden (1 paar panties). Bleek niet zo te zijn. Daardoor panties 3 dagen te laat, omdat ze na het weekend pas opgehaald konden worden. Niet iets zeggen, dat niet waar is!

zeer goed

uitstekende service

top geregeld en snel ontvangen

Gewoon snel en op tijd geleverd en mooie artikelen zit echt top en voel mij op en top vrouw met deze mooie kousen en panty's

Dankzij de maattabel en de duidelijke omschrijving op de site kon ik probleemloos de juiste maten selecteren. Mooi verpakt, snel verzonden en het kon door de brievenbus.

Uitstekende service!

Mede dankzij de vriendelijke bejegening en het vakkundig advies van de medewerkers heb ik eindelijk een panty ( Kunert True beauty Curvy 20 den) gevonden die perfect past, de pasvorm en het versterkte broekje met brede band zorgen ervoor dat de panty bij mij uitstekend blijft zitten, ook het materiaal voelt erg prettig. Ik zal deze panty zeker opnieuw bestellen in de kleur Cashmere.

Jammer dat ik later te horen krijg dat mijn bestelling in back order staat

Prima panty ‘s. Goede pasvorm.

Snelle verzending.

De producten zijn goed, precies wat ik had besteld en het was snel binnen. Toppie!

Smorgens 9 uur besteld En savonds al binnen gekomen

Super service

Makkelijke site, fijn dat er tips worden gegeven van welke kleur panty het beste past. Snelle levering en goede kwaliteit.

Al een paar jaar draag ik de zomerpanties Shelina 12 van Falke in de kleur Powder, tot grote tevredenheid.

een zeer goede service.

de aankopen zijn kwalitatief zeer goed en de communicatie omtrent het bestellen en uiteindelijk ontvangen verliep goed en duidelijk.

Goede uitleg op de site over de kleuren. Netjes ingepakt en geleverd

Super levering

Echt de ene dag besteld en de volgende ochtend lag het in mijn brievenbus. De (plak) panty bleef de hele dag goed zitten, hoefde hem niet op te trekken. Ik heb ze nu gewassen en kijken of ze zo goed blijven zitten…. Maar voor nu top!

Goede service , snelle levering

Zeer tevreden , volgende keer weer

Super snel ontvangen en keurig verzorgd

Heel goede service en alles is netjes verpakt

Alles goed geregeld en prima kwaliteit

Driehoeven 16

5076BB Haaren