Geweldig!

Prima producten! Ook in volslanke maten!

veel keus, snel bezorgd

Er is veel keus en de bestellingen is altijd zeer snel binnen. Voor mij no. 1!

Product is fijn en super snel geleverd

Via Google gevonden, en zonder problemen en super snel geleverd, fijne site

de verkeerde kleur

ik had een maillot in de kleur black besteld. ik kreeg de kleur navy. vervelend, de maillot moest teruggestuurd worden, portokosten moesten betaald worden, dat alles voor een simpele maillot. Ik werd daarna gebeld door een vriendelijke medewerkster van Pantyshoppen, zij vond de gang van zaken ook vervelend en heeft een cadeaubon aangeboden aan mij. Dus uiteindelijk is dat een heel klantvriendelijke reactie, daar ben ik blij om! En daarom krijgt Pantyshoppen 5 sterren!

Veel keuze en duidelijke informatie. Supersnelle levering.

Hele goede site, en super klantenservice

Mijn ervaring als volgt: Een hele fijne uitkomst met het bestellen online met de panty's naar eigen smaak,kleur . Daarnaast op de dag bestellen en de volgende dag in huis. Een prima service. Wil niets anders meer en ben een grote fan zeg ik maar zo van Pantyshoppen en zal het iedereen aanraden.

Kan niet anders zeggen geweldige service.

Een prima behandeling en een snelle levering

Een goede ervaring , zo dat ik de volgende keer weer panty’s ga bestellen

Snelle, goede levering van alle producten

Snel besteld, snel geleverd, ook als cadeau!

Stipt geleverd & netjes verpakt conform bestelling

Ruime keuze in kwaliteits-beenmode, leuk verpakt en hiermee verrast door m'n partner die account heeft aangemaakt.

Lekker makkelijk

Makkelijker kan het niet , en alles in de brievenbus!

Producten komen overeen met foto en beschrijving. Snelle levering goede kwaliteit.

Prima!!

Hele snelle levering!

Prachtige panty's

Mooie snelle levering.

Snel geleverd, zelfs in 2 pakketjes, zodat ik tijdig het grootste deel ontving.

Super tevreden

Zeer tevreden duidelijke site zeer snelle levering ,fijn product

Levering is goed verzorgd. Bij vragen volgt snel reactie.

goede service

heel prettig ook in de uitverkoop te kunnen slagen.

Goed, met een klein kritiek puntje

Levering goed. Helaas wel een verkeerde panty opgestuurd (één van de)

Top van product tot service

Ruime keuzemogelijkheden, snelle levering. Top producten en mooi verzorgd op tijd bezorgd.

Mooie panty's, goede kwaliteit

De panty's zitten goed en de kwaliteit is super.

Heerlijke kousen

Soms wat lastig om de juiste kleur te vinden Maar hele fijne kousen Ze zitten heerlijk.

Ik ben helemaal tevreden!

Mijn ervaring is heel mooi

Driehoeven 16

5076BB Haaren