prima voor mekaar

bij ij is alles goed verlopen pas form is prima bezorgen ook mooi op tijd niks mis met dit bedrijf zeer goed te spreken

Een prima webshop met een groot sortiment

Snelle verzending en een prima verpakking

1 ste panty bij hun besteld

heb voor het eerst een panty besteld in maat xl omdat ik niet zeker wist of hij zou passen maar paste zeer goed was er ook dik over tevreden ga zeker binnen kort nog enkele bestellen

Ik heb de bestelling niet ontvangen

Hallo Ik heb tot nu toe mijn bestelling niet ontvangen en zie ook niet op de site waar ik dat kan aangeven. Hoop dat ik op deze manier verder geholpen kan worden. Mvg R van Leeuwen

Snelle levering, heel mooi ingepakt

fijn om zo te winkelen

Altijd leveren wat besteld is, op tijd, alles is in voorraad.

Op Pantyshoppen kan ik alle 'moeilijke' kleuren en artikelen vinden die ik wil hebben, soms zelfs in overleg met de mensen van Pantyshoppen. Ben blij met deze leverancier.

Prima - gedaan wat is geschreven!

zie hierboven

Goed vakkundig

Ik had bestelling geplaatst voor het eerst. En 2 maillot besteld. Er kwam er maar 1 dus even telefonisch contact gezocht. Mijn frustratie geuit en gelukkig werd ik begrepen en kwam alsnog voor het weekend de 2e maillot. Ik zou zeker nu nogmaals een bestelling plaatsen. Fijne service mooie producten. Groetjes Ingrid

Uitstekend, ik raad iedereen jullie site aan

Is uitstekend, er zat zelfs een hand geschreven kaart in mijn verpakking.super leuk.

Meerdere keren een bestelling gedaan, altijd alles perfect geleverd en binnen de aan gegeven tijd.

Fijne uitleg op de site, snelle levering en goede producten!

Eindelijk goede fijne pantys die mij goed zitten.

Service goed en snel, foto's op de site niet écht goed

Ik vind pantyshoppen.nl een mooie site, De service en bezorging zijn netjes en snel. Jammer dat je op de site niet echt een goede inschatting kunt maken van de kleur van de panty's. Net als vorige bestelling wilde ik een panty bij een bepaalde jurk kopen, en opnieuw was het niet de verwachte kleur. Het zou fijn zijn wanneer de kleuren op de site beter worden aangegeven.

Kon het goed vinden duidelijke internet site

Helemaal tevreden!

Idem

Sne

Snel en goed.

Prima, snelle levering

Veel keus van topmerken

Goede snelle service net zoals de nalevering Alleen was het minder duidelijk voor mij of er nog een nalevering zou komen maar het is goed gekomen allemaal

Goede snelle service

Ruim assortiment en handig kunnen kiezen welke maat kleur en stijl.

Netjes en snel bezorgd nooit een klacht gehad

Prima snelle service

Prima, snelle service

Overzichtelijke site, veel keuze

Makkelijk om panty’s te bestellen in alle kleuren, maten en stijlen.

Vlotte levering

Snelle en goede service

Alle bestellingen op tijd in huis

Snel en goede levering

Driehoeven 16