Geweldige service en snelle levering

Groot assortiment, goede service, snelle levering en mooie kwaliteit panty. Echt waar voor je geld

Leuk aanbod en snelle verzending!

Helemaal goed!

De wauw factor

snelle levering,kijk er x op x na uit, En blijven me verbazen....de collectie enz enz...

Prettig zaken doen , snelle afhandeling, volgende keer weer

Prettig zaken doen, snelle afhandeling, volgende keer weer

Vanaf bestelgemak tot bezorging: alles prima in orde!

Makkelijke website, levering binnen de termijn die vooraf gezegd was, fijn dat het pakkeetje door de brievenbus kon.

Goede producten, mooi verpakt

Goede producten, mooi verpakt Duidelijke website Goed bestelproces

Snelle Service.

Na het bestellen kreeg ik de mededeling dat er geen 4 stuks meer van mijn product op voorraad waren, er zouden er dus 2 later gestuurd worden. Hier zat uiteindelijk maar 2 dagen tussen. Ik koos bewust voor de verzendwijze eco duurzaam. Naar mijn mening had de bestelling daardoor uiteindelijk beter in 1x opgestuurd kunnen worden in plaats van 2 pakketjes. Dat is namelijk nog duurzamer dan in 2 keer.

mooi

Mijn bestelling was zoals beschreven. Snelle leverin bedankt

Goed service

Snelle bezorging goede panty’s

Prima assortiment en vlotte levering

Prima assortiment en vlotte levering

Correcte levering van een fijne en comfortabele steunpanty. Meestal zijn die heel lelijk maar die ik nu bij jullie gekocht heb is prima te doen. Mooi, die cashmere kleur!

goed geleverd

Ik ben zeer tevreden met de levering jammer dat jullie de kleur teint niet in het programma hebben.

Prima service 2 dgn later had ik ze al in huis

fantastische bedrijf

Altijd snel geleverd en hele mooie panty's ben een vaste klant en zitten heerlijk lieve groet Angelique

Kan niet beter.

Is prima, snel en zorgvuldig.

Mijn eerste bestelling kon niet in een keer uitgeleverd maar ik ben prima op de hoogte gehouden over de status. De geleverde panty’s waren snel binnen na mijn bestelling.

Snel én goed !

Zeer snelle bezorging en leuk verpakt, met persoonlijke aandacht !

Snelle service.

Snelle service, heel mooi verpakt!

Snelle levering en mooie producten

Mooie en vrouwelijke beenmode, genoeg keus en snelle levering.

Mooie website en goede service

Mooie en duidelijke website, goede kwalitijd spullen en keurig verzonden.

Snelle nalevering

Gewoon goed.

super

gemakkelijk te bestellen. Meteen een bevestiging gekregen en binnen 2 dagen de bestelling in huis.

Goede kwaliteit en aflevering optijd!.

Goede kwaliteit en aflevering optijd!.

snel en goed bezorgd

makkelijk te bestellen, zeer snel bezorgd in goede verpakking. zeer tevreden dus

Driehoeven 16

5076BB Haaren