Betrouwbaar

Hele fijne webwinkel met goede klantenservice en snelle verzending. Meerdere aankopen gedaan over de jaren - een aanrader!

Snel geleverd prima kwaliteit

Goed product, goede prijs.

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Al jaren heb ik dit soort pantoffels. Die zijn nu echt versleten, dus nieuwe besteld. Snelle bezorging heel tevreden

Product voldeed niet aan omschrijving

Pantoffels vielen erg tegen. Verhouding tot prijs heel slecht.

Top uggs pantoffels

Vriendelijk bij telefonisch contact en vlotte levering

Vlotte levering.

geweldig

en ontzettend snel :)

Snel correct geleverd

Goede levering en mocht t niet goed zijn dan zit er al een retourwikkel bij

Top! Levering, collectie en vooral klantgericht

Bestel hier vaker, vnl omdat ik heel blij ben met hun persoonlijke aandacht : Levering, collectie en vooral dus zo klantgericht

Top ervaring

Zeer goed pantoffels

Te vreden

Te vreden

Niet fijn

Ik heb de pantoffels nog steeds niet ontvangen

Eindelijk nieuwe sloffen

Jaren gezocht en uiteindelijk gevonden; nieuwe Rohde pantoffels !

Snelle levering, prachtige pantoffels thuisgestuurd gekregen!

Vandaag besteld, morgen in huis: dat klopt helemaal. Pantoffels passen goed, en lopen heerlijk!

alles pefect

Goede duidelijke site. Goede prijs en snelle service

Snel geregeld!

Bestelling snel geleverd

Goede service, pakketje kwam op tijd, was goed verpakt.

Veel keuze uit hoogwaardige pantoffels

Shepherd pantoffels besteld; heerlijke schapenwollen voering en met stevige loopzool. Keuze uit diverse kleuren en modellen. Kwalitatief hoogwaardige pantoffels waarmee wij de winter goed gaan doorkomen!

Goede service!

Goede service en fijn contact gehad met een verkoopster over de maat van de pantoffels! Heb uiteindelijk maat 38 besteld en ze zitten perfect én lekker warm!

Snelle, net verpakte levering

Makkelijke site en snelle levering

Tegenvaller!

Het viel mij tegen dat ik het retourzending zelf moest frankeren, nergens ben ik dat tegengekomen tijdens het bestellen. Waarschijnlijk had ik ditzelfde artikel dan bij een andere firma besteld.

Een superfijne, goede levering en service

2x lederen pantoffels besteld voor mijn schoonouders, De 1e keer moest er worden geruild, is heel fijn en persoonlijk afgehandeld Nu de 2e keer weer netjes ingepakt als cadeau en snel bezorgd, vandaag als cadeau gegeven en de maat was perfect en de pantoffel zat erg goed. Ze zijn er beiden ook erg blij mee, dan ben ik dat ook, Nogmaals bedankt, Groetjes Marianne den Hoed

Driehoeven 16

5076 BB Haaren