Uitstekend!!

Snelle service en goede kwaliteit. Ik heb het advies om een maat groter te bestellen opgevolgd. Ben heel blij met de aankoop!

Uitgebreid assortiment, vriendelijke service

Uitgebreide keuze. Over het algemeen prijzig, maar daar lijkt de kwaliteit ook naar te zijn. Geen sloffen die je na 1 seizoen weg moet gooien. Erg vriendelijk dat er een persoonlijke reactie kwam op mijn opmerking bij de bestelling.

Alleen maar positieve ervaringen met deze website.

Duidelijke website, goede kwaliteit producten en tijdige levering.

Er werd meegedacht en klantvriendelijk

Kleur Pantoffels voor mijn moeder waren niet goed. Teruggestuurd, snel weer andere ontvangen. Alleen jammer dat terug sturen voor eigen rekening was.

Uitgevoerd zoals toegezegd

Snelle service en volledig volgens afspraak

Snelle correcte levering

Volgende dag netjes geleverd. Top. De eco duurzaam verpakking is mij niet echt duidelijk… de pantoffel doos geleverd in een grotere doos … ?? Meer eco is het als ze de pantoffel doos met een beetje inpakpapier inpakken en adresseren.

Fijne slippers, lopen goed. Wel wat oubollig.

Duidelijke website en snelle levering.

Prima pantoffels

De pantoffels zijn comfortabel en geven toch stevigheid. Goede, degelijke kwaliteit!

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Mijn bestelling heb ik nog niet ontvangen dus ik kan nog geen beoordeling achter laten. Wel vind ik het jammer dat ik niet geïnformeerd ben dat de bestelling vertraagd is.

Geweldig snel geleverd keurig verpakt zelfs een retour bon er bij had ik gelukkig niet nodig.

Super!!!

Ik heb zelf wat moeite met alles voor m,n voeten. Heb ernstige reuma maar deze slof gaat op den duur naar m,n voeten staan, dat is het enige dat ik nog kan aantrekken, verder niets. Het is dus echt mijn voet slof/schoen. En staat ook altijd bij mijn kleding.

Vlot en goed afgewerkt

Blijf jullie adres bewaren dank u

Goede service, kwaliteits merken

Pantoffels zijn fantastisch

Ik had hiervoor dezelfde gehad en die waren versleten en heb nu weer 2 paar nieuwe besteld.

Snelle levering van de bestelde pantoffels.

Heel vriendelijk personeel

Ik had nog wat vraagjes voor aankoop en werd het vriendelijk geholpen aan de telefoon. Later bleek er iets niet helemaal goed te zijn gegaan en dit is keurig opgelost. Zeker een aanrader om hier te kopen.

Vriendelijke uitstekende pantoffelservice

Duidelijke website met groot assortiment. Vriendelijke klantenservice met snelle reactie. Levering zoals aangegeven. Keurige verpakking. Blij met leren pantoffels!

Geweldige aanbieding

Gehoord dat Birkenstock overgenomen wordt dus nog “snel” even een paar gekocht. En het is gelukt. Fijne suède zwarte Boston slippers. Snel geleverd en goed (milieuvriendelijk) verpakt.

goede prijs, snelle levering

ik kon gemakkelijk kiezen, goede informatie en makkelijk bestelprocews.

Snelle afhandeling.

Pantoffels waren niet naar mijn zin. Geld terug optie aangevinkt en terug gestuurd. Paar dagen daarna alles afgehandeld. Prima!

Uitstekend!

Prima service. Ook na ruilen.

Vriendelijk en snel

Wat een fijne winkel. Super vriendelijke medewerkers en snelle levering. Als ik nog een keer pantoffels nodig heb koop ik ze weer hier!

Snelle levering en waar voor je geld.

En ondanks, dat overal alles duurder wordt, is mijn bestelling nog steeds dezelfde prijs, als 2 jaar eerder.

Ze zitten perfect en ik loop er goed op

Driehoeven 16

5076 BB Haaren