Top en snel geleverd

Voorkeur kleur, was helaas van het bestelde product op dit moment niet leverbaar,maar voorgestelde alternatief was voor mij ook acceptabel. Daarna super snelle levering van een goed product

Prima bedrijf

Goede service en mooie producten

Snel en correct

Snel en correct

Veel keuze en snelle levering

Ik heb vorige week Giesmann pantoffels gekocht via deze webshop. Bij de webshop van het merk zelf waren die uitverkocht en hier kon ik ze gewoon krijgen. Werden ook snel geleverd. Ben heel tevreden.

Had sloffen besteld en deze maakten krakend geluid. Heb gebeld en kon ze terug sturen zonder extra kosten. Snelle terug betaling. Heb de sloffen opnieuw besteld en deze waren wel goed.

heerlijke sloffen van Shepard

uitstekende service en precies op de juiste tijd bezorgd, geweldig!

super toffels

erg snelle verzending en heerlijke sloffen

Alles goed

Alles is goed. De website, de verzending, de kwaliteit van de pantoffels

Jammer dat bestelling er nog niet is

Heb de sloffen nog niet mogen ontvangen, kunnen jullie verder ook niets aan doen neem ik aan. Heb wel een alternatief aangeboden gekregen

Actie actie actie

Snel en kordaat handelen

Altijd snel altijd correct

Ik koop nu al jaren dezelfde pantoffels voor mijn man en ben er erg tevreden over

Als enige voldoende maten op voorraad

Snelle levering, prima service, kwalitatief goed product geleverd gekregen.

Voldoende

Snelle levering. Onvoldoende communicatie: Ik was niet thuis bij de levering, geen briefje in de bus of mail hierover. Zelf gezocht via track&trace en toen bleek dat het de volgende dag op het DHL punt was afgeleverd, maar er stond niet bij welk punt. Gebeld naar de twee DHL punten in Renkum en één van hen had het. Dus geen duidelijke communicatie. Na deze review kreeg ik al binnen een paar uur bericht van pantoffelshoppen.nl dat ze contact op hebben genomen met DHL om de bezorging te verbeteren!! Er komen extra statusupdates bij DHL. Bedankt voor deze snelle actie!

Snel en zorgvuldig

De pantoffels (Gieswein) zijn snel geleverd, keurig verpakt en voorzien van retour doosje en formulier. De pantoffels moeten even wennen aan de voet (paar dagen) en zitten nu voortreffelijk.

Prima service/levering

Goed product, goed site, goed levering

Snelle bezorging en goede service

Positief en aanbevelingswaardig

Perfect!

Meerdere Giesswein Sloffen besteld. Kwaliteit daarvan was me al bekend. Had gekozen voor Sinterklaas- verpakking. Dat was echt heel mooi gedaan, inclusief indicatie aan de buitenkant wat er in welk pakje zit. Verzending binnen een dag. Uitstekende service.

Super !!

Snelle service & prima spullen !!!

Heel tevreden

Tevreden met het product en vooral met mail communicatie over leveribg

Fijn contact en vlotte service

Snel

Via deze site waren de sloffen heel snel geleverd!

Vlotte levering en goed telefonisch advies.

Uiterst vriendelijk werd ik telefonisch te woord gestaan, prima advies gekregen. Vlotte levering en een retour zending werd financieel zeer vlot afgehandeld.

Geld nog niet retour ontvangen

Sloffen besteld, die mooi waren, en ook snel geleverd. Maar helaas niet lekker zaten. Volgende dag gelijk bij postkantoor retour gestuurd en helaas nog steeds niet terug betaald zijn.

Keurig netjes

Super snelle levering.