Goede service, snelle levering

Uitstekend webshop

Vlotte levering en ook telefonisch een goed advies gekregen.

Veel keus, ik zal zeker vaker winkelen bij Pantoffelshoppen

Snelle levering en snelle retourafhandeling

Leuke collectie en een snelle levering!

uitstekende service; zeer behulpzaam en snelle afwikkeling; geen probleem met retours

Direct vanaf het eerste telefonisch contact zeer plezierig en behulpzaam. Ondanks twee maal retour geen problemen met de afwikkeling die snel verliep.

Prima service, grote keuze

In een woord, soepel!

Prima levering en goede pantoffels

Fantastisch, de service was perfect!

De maat was eerst te klein en een overleg met een heer hebben we besloten welke maat het moest worden. En die was helemaal top!

Kwaliteit op alle vlakken

Prachtige warme pantoffels die echt jaren meegaan! Supersnel verzonden: had ze de dag na de bestelling al in huis.

Na het scrollen door diverse pantoffelaanbieders kom ik altijd weer terug bij Pantoffelshoppen.

Goede spullen

Alles goed geregeld.Ben zeer tevreden.

De service is net zo warm als de pantoffels!

Wat een vriendelijke communicatie en een heel mooi ruim aanbod

Betrouwbaar solide

Op tijd, niet overdreven verpakt Goede selectie

Snelle levering en prima product

Wil graag zelf zulke pantoffels, maar jammer genoeg niet in mijn maat verkrijgbaar, heel jammer. Verder prima afhandeling

Keurig afgehandeld

Fijne sloffen, goede service

Mooi afgewerkt

Vlotte levering en goed verpakt. Deugdelijk materiaal in frisse kleur behaaglijk warm.

Mooie site, juiste levering, alleen maar lof.

Heerlijk zacht

Ik koop steeds de zelfde sloffen. Ze zitten zo heerlijk zacht en heerlijk warm voor mijn altijd koude voeten. Maar ook met warmer weer zijn ze heerlijk.

Prima gegaan

Pantoffels top, pakketje 1 dag later dan aangekondigd

Zie hierboven

Snel, goede kwaliteit, snelle levering

Zit erg veel kleur verschil in .links donkere kleur en rechts heel licht

Klantvriendelijke benadering

Na wat verwarring en over en weer contact te hebben gezocht werd de ontstane verwarring op een geweldige manier opgelost. Dank voor deze akties.

De ene dag bestellen en de volgende dag al geleverd. Super snel en goede producten

Goede website en snelle levering.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren