Snelle levering voor een kwaliteitsproduct

Snelle levering. Kwaliteitsproduct

Snel en correct geleverd. Prima shop!

Duidelijk

Snelle levering en goed product

De bestelling was de volgende dag binnen en de pantoffels zijn van goede kwaliteit.

Mooi product en snelle service

Precies wat ik wilde

Overzichtelijk, en snel bezorgd. Top.

Goede service en ruime keuzemogelijkheden

Heb reeds meerdere malen pantoffels besteld. Tijdige levering, goede kwaliteit, ruime keuze duidelijke webshop.

Fast shipping and good packaging

I ordered a pair of slippers and it was original, reliable company.

Alles was goed geregeld.

De pantoffels waren een cadeau voor mijn broer zijn verjaardag. Ze waren te klein waardoor ze retour moesten voor een grotere maat. Jammer dat je hier zelf verzendkosten voor moet betalen.

Voor mijn man pantoffels besteld. Deze waren er heel snel maar helaas te klein. Nieuwe besteld en ook deze waren er super snel!

Prima service.

Mooie keuze, prima levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Echt een aanrader

Reactie van een tevreden klant.

Goed geholpen, goed product. Kortom alles naar tevredenheid.

Super en snel

Alles super en snel alles web

netjes

heel goed

Snelle verzending keurig verpakt

Fijne pantoffels cadeau gedaan aan mijn man die is er heel blij mee!

Nieuwe pantoffels na klacht

Binnen 1 jaar zat er een gaatje in een van mijn pantoffels. Kreeg nieuwe toegestuurd.

Snelle en correcte service

Ik had de verkeerde maat en omruilen ging heel soepel.

Geweldige service

Super snel reactie en correcte afwikkeling Binnen 3 dagen had ik andere pantoffels binnen

Mega goed

heel fijn dat ik kon kiezen voor een duurzame verpakking

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling

Niet wat ik zocht

We waren op zoek naar een mooie leren pantoffel (zoal we die voorheen hadden met een zachte leren zool). Wat we nu hebben gekocht heeft een harde onderkant en klinkt heel hard op de vloer. Jammer.

Fijne UGG pantoffels

Ik had UGG pantoffels nodig, omdat ik vaker thuis werk en koude voeten kreeg. Had een paar instappers gevonden en direct besteld. Wow alles was de dag erna al in huis in een super nette verpakking. Dit had ik niet verwacht. Ga nu ook een paar voor m’n vriendin bestellen!

Goede shop!

Ik was op zoek naar een nieuw paar Giesswein pantoffels. Had ze snel gevonden, maar twijfelde over de maat en de klantenservice heeft mij perfect geholpen na het opmeten van mijn voeten met een liniaal. Super vriendelijk en goede service!

Super pantoffels van zacht leer.

Ik heb een paar Shepherd pantoffels besteld, omdat ik snel koude voeten heb. Deze pantoffels zijn echt top en zien er luxe uit voor het bedrag! Super draagcomfort en ideaal voor het thuis werken.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren