Prima aanbod met goede product informatie

Site is gebruikersvriendelijk.

Geweldige kwaliteit en service

Ik koop nu ongeveer 3 jaar bij pantoffelshoppen, en vind altijd mooie pantoffels en ze zijn allemaal van een hele goede kwaliteit. De prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Bestellen is heel makkelijk en ze leveren ook snel. Kortom, ik ben super tevreden!!!

Prima en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Een toppertje!

Bestelling plaatsen ging soepel. Snelle levering! (binnen twee werkdagen had ik ze al binnen). Verder niets op te merken.

Snel service en levering

Ik heb pantoffels gekocht van Pantoffel Shop. Ik hou van de grote verscheidenheid aan keuze, de duidelijke omschrijving van de producten en de snelle levering.

Heerlijke sloffen

Goed op tijd geleverd en een weldaad voor je voeten

Vlot en zeer begripvol en alert

Keurig geregeld allemaal

Zie boven

Snel en betrouwbaar

Moeilijk verkrijgbare sloffen zijn ook te koop bij pantoffelshoppen.ml

Zeer adequaat

Het hele proces liep gladjes en en de pantoffels kwamen mooi op tijd.

Fijne offen, goede service

Voldoen aan de verwachting, lekkere warme sloffen. Vooral met al dat thuiswerken. Natuurlijk moet je ze wel af en toe luchten, is natuurproduct. Prijs was ook marktconform.

Veel keuze en zeer snelle levering

Veel modellen om te kiezen en wat op de website staat komt overeen met wat geleverd wordt

Snelle levering. Alles in orde en heel fijne. Pantoffels!

Zie boven

Snel bezorgd

lekker warme pantoffels.

En zijn nog leuk om te zien ook!!

Kwalitatief uitstekend artikel efficient geleverd

Slechts een ervaring; deze was correct gerealiseerd.

Snelle correcte levering

Op de website makkelijk het artikel kunnen vinden. Ik werd op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Artikel werd snel geleverd.

Mooie sloffen, snelle levering

In februari Giesweinn overal uitverkocht maar nu gelukkig weer in voorraad. Prima op de hoogte gehouden van bezorging die een dag werd uitgesteld. Fijn om te horen.

Zeer tevreden met de mooie pantoffels.

Goede snelle service. Heel tevreden

Gewoon perfect

Supersnelle bezorging, keurig verpakt.

Snelle en correcte levering

Mooi assortiment pantoffels. Eenvoudig te bestellen en snelle en correcte levering. Top

Goede en snelle service

Goede sloffen Landurig plezier van Snelle service

Super snelle levering!

Product in goede staat, geleverd met dustbag

Zeer snelle levering

Bestelling snel en goed afgeleverd. Alleen mijn normale maat bleek voor de bestelde pantoffels te groot. Nu hoop ik dat de retourzending en nieuw aangegeven maat even goed wordt geleverd.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren