Goed product, tevreden mee

Mooie degelijke pantoffels, zitten goed en lekker warm, handig ook om even mee naar buiten te lopen

Super fijn.

Snel geleverd, mooie giesswein sloffen.

Prima sloffen, op tijd geleverd.

Prima sloffen, op tijd geleverd.

Prima site

Bestelling kwam snel en netjes aan

Snel en goed.

Levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Voldoet aan de verwachting.

De slippers die ik besteld heb zijn prima vooral door het uitneembare voetbad.

Supper shop,snelle levering.

Had een artikel besteld,maar zag later een ander artikel.Het pakket was nog niet verzonden.Om 4 uur gebeld of het omgeruild kon worden,was geen probleem.Dus de volgende dag het goede product via post geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit! Ik zou hier zeker weer gebruik van maken in de toekomst.

Super fijne pantoffels en snelle levering

Positief

Super snel bezorgd

Fijn wollen pantoffels

Snelle levering van de door mij gekozen wollen pantoffels. Lopen heerlijk . Normale schoenmaat valt ruim genoeg voor dikke sok in de pantoffel als je dat nog zou willen.

nieuwe sloffen gehad onder garantie

ff

Snel en goede kwaliteit

De levering was snel en de kwaliteit is bijzonder goed.

Prijs kwaliteit is goed en de maatnemen klopt en dat is fantastisch .

Snel geleverd. Keurig verpakt. In een woord geweldig.

Zo wil je met elke webwinkel zaken doen

Eerlijk is eerlijk. Ze hebben vooraf aangegeven dat de pantoffels niet op voorraad waren. Dat klopt ook wel want ze waren nergens meer te krijgen. Uit hun zelf hebben ze aangeboden de betaling terug te storten. Toen de voorraad weer op orde was hebben ze een bericht gestuurd dat ik de pantoffels kon aanschaffen. Binnen 2 dagen aan mijn voeten. En wat zitten ze lekker!! Top service! Giesweinn wat een kwaliteit. En een dikke pluim voor de dame op kantoor.

Geweldige Giesswein pantoffels geleverd

Snelle levering. Heerlijk warme voeten.

Supersokken! Heerlijk warm.

Heerlijk warme huissokken. Het model valt een beetje tegen maar dat weegt niet op tegen het comfort die deze sokken mij gaven.

Super bedrijf.

Super bedrijf. Super snelle levering. Pantoffels zijn van top kwaliteit

zeer tevreden over het produkt

Ik had eerst pantoffels besteld die te groot waren. Daarna van het zelfde merk een ander paar besteld in een maat kleiner. Deze waren goedkoper en het verschil stond heel snel op mijn rekening. Dus een zeer tevreden klant.

Excellent

Fast shipping Good quality packaging

Snel in huis en zelfs goedkoper dan elders

zeer tevreden

we zochten al een hele tijd de pantoffels voor mijn man en hier gevonden ,eerst 1 paar besteld en was een snelle levering .daar we zo tevreden waren dadelijk nog 2 paar extra besteld .Een tevreden klant

Fijne site, snelle levering

Kon snel vinden wat ik zocht

Prima ervaring

Goede service snel antwoord op mijn vraag en supersnelle levering. Belangrijkste.n goed product.ben zeer tevreden.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren