FANTATISCH.

Ruime keuze, snelle levering.

Goede kwaliteit in breed assortiment

Zocht een type pantoffel met immers ook van Giesswein in maar 44, die elders moeilijk te vinden was en dan nog iets duurder.

keurige en vlotte verkoop

Prima tevreden

Super service en als kado waren de sloffen ingepakt! :)

Nooit meer uit

In 1x het hele lichaam warm zodra deze sloffen aan zijn. Beste aankoop van het jaar. Aldus mijn man die nooit eerder sloffen droeg :-)

Uitstekend, geen aanmerkingen

Prima pantoffels, vlot geleverd.

TOP PRODUCT

REEDS MIJN DERDE PAAR DUS ZEER TEVREDEN.

Hele goede ervaring!

Een hele goede ervaring. Veel keuze, snelle bezorging en goed verpakt.

Fijne produkten

Ivm een botbreuk in mijn been antislip kousen en pantoffels aangeschaft. Fijne kousen en erg comfortabel.

Hele proces van bestellen tot levering verliep zoals toegezegd.

In hoeverre de pantoffels voldoet kan ik nog niet zeggen. Het is een kerstcadeau voor iemand anders.

heel goed ingepakt en snelle service

heel snel en goed ingepakt

Prima en snel.

Ruime keus en heel snel geleverd!

vriendelijk en heel goed advies en de volgende dag geleverd.

De Giessweins zijn lekker warm en zitten als slofjes.

Prima service.

Goede pantoffels.

uitstekend

Snelle levering en heel prettige service aan de telefoon.

Vlotte verzending

Vlotte verzending, prima kwaliteit, Valt iets kleiner uit, dus maatje groter bestellen

Het is prima.

Alles keurig verzorgd

Mooi product

Fijne en mooie pantoffels.

Super goed geholpen

Ik was op zoek naar nieuwe schaapswollen zolen voor in mijn Australische UGGs. Omdat de maat niet duidelijk was en de afmetingen anders zijn dan bij het meer bekende UGG merk uit Amerika, twijfelde ik over de te bestellen maat. De medewerker die ik sprak stelde voor de lengte en breedte van de zooltjes voor mij op te meten. Ik heb nu exact de goede (passende) zooltjes dankzij de servicegerichte instelling van deze medewerker. Heel erg bedankt hiervoor. Is echt erg gewaardeerd.

Vlotte levering van een prachtig artikel

Vlotte levering van een prachtig artikel

Super warme pantoffels

Hele mooie kwaliteit pantoffels en super snel geleverd!

Goede duidelijke website en betaalmogelijkheden . Snelle levering . Alles heel goed gecommuniceerd

deskundig advies en snelle levering

Prima te woord gestaan en deskundig advies. Levering ging ook voorspoedig

Geweldig, zo snel en leuke pantoffeltjes

Perfect!

Duidelijke site, snelle levering, heel mooi verpakt! Het product voldoet aan de gestelde eisen, mooie kwaliteit, hoog draagcomfort!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren